• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Joel Kelso
Νέα 23/03/2024 - 12:21

Οι συνθήκες της πίστας του Portimao και πάλι δεν ήταν ιδανικές για τους αναβάτες της Moto3, καθώς οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλές για τις δεύτερες δοκιμές της μικρής κατηγορίας, όμως και πάλι είχαμε βελτιώσεις σε σχέση με χθες. 


Ο Joel Kelso κατάφερε στα τελευταία στάδια να ξεπεράσει τον David Alonso και να γράψει 1:47.175, κατακτώντας την κορυφή των συνδυασμένων χρόνων πριν τις κατατακτήριες. Δεύτερος ήταν ο Jose Antonio Rueda, o οποίος θέλει να ξεκινήσει από εδώ τη σεζόν του μετά την πτώση του Qatar. Την τριάδα συμπλήρωσε ο David Alonso, ο οποίος κρατάει και τη δεύτερη θέση στους συνδυασμένους χρόνους. 


Ο Adrian Fernandez έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στα τελευταία στάδια, ενώ ο Riccardo Rossi συνέχισε ένα δυνατό Σαββατοκύριακο, φτάνοντας στην 5η θέση. 


Έκτος ήταν ο Scott Ogden, ενώ πίσω του βρέθηκε ο εντυπωσιακός rookie, Joel Esteban. Ακολούθησε άλλος ένας πολύ δυνατός rookie, o Αυστραλός Jacob Roulstone, με τους Ivan Ortola και Daniel Holgado να συμπληρώνουν τη δεκάδα. 


Μαζί τους, στις δεύτερες κατατακτήριες προκρίνονται απευθείας οι Matteo Bertelle, David Muñoz, Collin Veijer και Stefano Nepa

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Η σεζόν του 2024 για την Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται σε εξέλιξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα