• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Όροι χρήσης

1. Γενικά

Καλωσορίσατε στο portal μας. Παρακαλείσθε όπως αναγνώσετε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών, προτού προβείτε στη χρήση του portal www.motograndprix.gr Η πρόσβαση καθώς και η χρήση του portal www.motograndprix.gr, υποδηλώνει την ΑΠΟΔΟΧΗ εκ μέρους σας των ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (εφεξής αναφερόμενοι ως Ο.Π.Π.Υ.), όπως αναγράφονται κατωτέρω. Οποιαδήποτε άλλοι όροι και προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.

Η 2ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕ (εφεξής αναφερόμενη ως η Δικαιούχος ή Δημιουργός), διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης. Κάθε Χρήστης που εισέρχεται στο portal, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Η χρήση του portal ή οιασδήποτε υπηρεσίας αυτού, υποδηλώνει την ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, όπως τυχόν έχουν τροποποιηθεί. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του portal www.motograndprix.gr.

2. Δικαιώματα Πνευματικής & Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

To portal www.motograndprix.gr, το οποίο συμπεριλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται, σε κείμενα, περιεχόμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις και γραφικά, προστατεύεται από τις εθνικές (Ν.2121/93 ως ισχύει) και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Ειδικότερα και βάσει του Ν.2121/1993 «Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα» ο δημιουργός της παρούσης ιστοσελίδας με τη δημιουργία αυτής (ως έργου) και χωρίς την ανάγκη διατυπώσεων διαθέτει πνευματική ιδιοκτησία επί αυτών «που περιλαμβάνει ως αποκλειστικά και απόλυτα δικαιώματα της εκμετάλλευσης του έργου (περιουσιακό δικαίωμα) και το δικαίωμα της προστασίας του προσωπικού τους δεσμού προς αυτό (ηθικό δικαίωμα)».

Βάσει του περιουσιακού και ηθικού δικαιώματος του δημιουργού, όπως αυτά περιγράφονται στα άρθρα 3 και 4 του Ν. 2121/1993, απαγορεύονται ρητά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δημιουργού (άρθρο 14 Ν. 2121/1993) του έργου τα ακόλουθα: H αναπαραγωγή (reformating), αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) των σελίδων του portal www.motograndprix.gr ή των σελίδων αποτελεσμάτων αυτού ή εκπομπή του portal www.motograndprix.gr, με οιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποκλειστικά δικαιώματα του δημιουργού του ιστοχώρου και σε κάθε περίπτωση η παράλειψη ή η μη έγκαιρη άσκηση από το δημιουργό των δικαιωμάτων του δεν μπορεί να αποτελέσει παραίτηση από αυτά.

Γενικά, όλο το περιεχόμενο του portal, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Δικαιούχου και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η Δικαιούχος έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του portal.
 

Σε περίπτωση επίκλησης χωρίων των ιστοσελίδων στα πλαίσια επιστημονικού διαλόγου, δηλαδή με αποκλειστικό σκοπό την πρόοδο της επιστήμης, επισημαίνεται ότι : «Η παράθεση του αποσπάσματος πρέπει να συνοδεύεται από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού…., εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή» (άρθρο 19 Ν. 2121/1993).

3. Ρητή συναίνεση - ευθύνη Χρήστη.

Κάθε Χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση του site σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η Δικαιούχος δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρει ο Χρήστης. Ο Χρήστης οφείλει (εφόσον το επιθυμεί), να συμπληρώνει με ορθότητα και ακρίβεια τα εξής πεδία: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλέφωνο στις online φόρμες επικοινωνίας, για την αποστολή του newsletter. Η ευθύνη για την ορθότητα των ανωτέρω στοιχείων ανήκει αποκλειστικά στον Χρήστη. Η χρήση του portal υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και τους Διεθνείς νόμους και ο Χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιείται το portal μας με σκοπό να παραβιάσει αυτούς τους νόμους.
Ρητώς o χρήστης δεσμεύεται με την παρούσα ότι έχει αναγνώσει και αποδεχθεί το περιεχόμενο των Ο.Π.Π.Υ του portal www.motograndprix.gr.

Επιπλέον δεσμεύεται όπως: α) συμμορφώνεται με τους κανόνες του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου και ειδικά με τις διατάξεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας και

β) απέχει από κάθε παράνομη και αντίθετη προς τα χρηστά ήθη χρήση του portal www.motograndprix.gr.

4. Δικαιώματα και υποχρεώσεις χρηστών .

Οι χρήστες που συμπληρώνουν τα βασικά στοιχεία στη φόρμα εγγραφής (www.motograndprix.gr) γίνονται αυτομάτως μέλη του motograndprix club. Το motograndprix club διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει την ιδιότητα του μέλους σε περίπτωση οιασδήποτε φύσεως παραβίαση όρων του παρόντος. Τα μέλη συμφωνούν και αποδέχονται ότι επιθυμούν να λαμβάνουν εντελώς δωρεάν ενημερωτικά μηνύματα για υπάρχουσες ή νέες υπηρεσίες ή πληροφορίες του portal www.motograndprix.gr.

Για τις υπηρεσίες προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) τα μέλη αναλαμβάνουν την υποχρέωση σεβασμού όλων των κανόνων διεθνούς και ελληνικού δικαίου, καθώς και τήρησης των κανόνων ευγένειας, διακριτικότητας και κόσμιας συμπεριφοράς. Η δικτυακή κίνηση του portal www.motograndprix.gr μπορεί να καταγράφεται και αναλύεται για λόγους βελτίωσης των υπηρεσιών και πληρέστερης ενημέρωσης της αγοράς με cookies, τα οποία διατηρούμε το δικαίωμα να εγκαταστήσουμε.

5. Περιορισμοί Χρήσης του portal .

Απαγορεύεται η χρήση (από εγγεγραμμένα ή μη μέλη) του portal για την άσκηση αθέμιτων επιχειρηματικών πρακτικών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που διαμορφώνονται στην κοινωνία του INTERNET, όπως λ.χ οι πρακτικές spamming ή ότι αντίκειται στη NETIQUETTE (κώδικας συμπεριφοράς χρηστών ΙΝΤΕRΝΕΤ). Απαγορεύεται η προσφορά προς εκμετάλλευση τμήματος ή του συνόλου του portal. Απαγορεύεται η χρήση πληροφοριών του portal για κατασκευή βάσεων δεδομένων (databases) καθώς και η αποθήκευση πληροφοριών σε βάσεις δεδομένων με σκοπό την πρόσβαση σε αυτές από οιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Ρητώς αναφέρεται ότι οι χρήστες οφείλουν να λαμβάνουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών τους. Οι χρήστες οφείλουν να ενημερώνουν άμεσα τους υπεύθυνους της 2ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕ αν υποπέσει στην αντίληψή τους οποιοδήποτε κενό ασφαλείας συστήματος που θέτει σε κίνδυνο το απόρρητο των επικοινωνιών των ιδίων ή άλλων χρηστών.

Οι χρήστες απαγορεύεται να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πιθανά κενά ασφαλείας των συστημάτων της 2ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕ, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες άλλων χρηστών, να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία των δικτύων, να εκτελέσουν κακόβουλο λογισμικό και γενικά να υποβαθμίσουν το επίπεδο ασφαλείας του συστήματος, με σκοπό να παραβιάσουν την προστασία του απορρήτου.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, ο Χρήστης συμφωνεί και αναλαμβάνει να μη χρησιμοποιεί τo portal για:

- Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου,
- Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών.
- Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις.

- Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
- Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,
- Hθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.
-Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,
-Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Επιπλέον ο Χρήστης συμφωνεί ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση και άλλοι συνεργάτες της ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το portal. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

6. Περιορισμός Ευθύνης - Λοιποί όροι χρήσης

Οι πληροφορίες του ιστοχώρου (συνόλου ιστοσελίδων) έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη λήψη αποφάσεων. Η Δικαιούχος καταβάλει σημαντικές προσπάθειες, ώστε το portal www.motograndprix.gr να συμπεριλαμβάνει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Εντούτοις, δεν δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, χρονική εγγύτητα και πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται και κατά συνέπεια δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη, δεδομένων των ρεαλιστικών μεγεθών, ήτοι κυρίως των εξελίξεων στην επιστήμη καθώς και με βάση την αρχή της αναλογικότητας (οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες αποτελούν πνευματικό έργο και όχι στοιχεία παροχής υπηρεσιών στα πλαίσια εντολής), ο δημιουργός δεν δύναται να εγγυηθεί την συλλήβδην και εσαεί εγκυρότητα, πληρότητα και ακρίβεια των αναρτώμενων πληροφοριών ούτε την παντελή έλλειψη λαθών.

Η χρήση του portal www.motograndprix.gr γίνεται με δική σας ευθύνη, αποδεχόμενοι ότι οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες προσφέρονται ως έχουν, δίχως εγγύηση ρητή ή έμμεσα δηλωμένη.

H δημιουργός του παρόντος ιστοχώρου δε φέρει ευθύνη για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία από τα αποτελέσματα ή τις συνέπειες οποιασδήποτε προσπάθειας για χρήση ή υιοθέτηση των πληροφοριών που παρουσιάζονται. Τα δε άρθρα που δημοσιεύονται δεν αποτελούν και δεν αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του δημιουργού του ιστοχώρου, αλλά των εκάστοτε αρθρογράφων, οι οποίοι από τούδε απαλλάσσουν τον δημιουργό από κάθε αστική ή ποινική ευθύνη σχετικά με τα προς δημοσίευση άρθρα τους.

H δημιουργός του ιστοχώρου διατηρεί το δικαίωμα της κατά το δοκούν μονομερούς ανανέωσης και μετατροπής αυτών των ιστοσελίδων, κυρίως με βάση τις νεότερες εξελίξεις. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει και την εξουσία τροποποίησης των όρων του παρόντος.

Αποκτώντας πρόσβαση σε οιοδήποτε τμήμα του portal www.motograndprix.gr συμφωνείτε ότι δεν θα αναδιανείμετε οιαδήποτε πληροφορία εμπεριέχεται στις σελίδες του. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω συνδέσμων (hyperlinks) είναι ανεξάρτητες της Δικαιούχου και χρησιμοποιούνται για τη δική σας εξυπηρέτηση. Η Δικαιούχος δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οιοδήποτε κόστος ή ζημιά προκληθεί από τη χρήση υπηρεσιών στις οποίες αποκτήσατε πρόσβαση μέσω του portal www.motograndprix.gr και αφορούν άλλες εταιρίες. Επιπλέον συμφωνείτε ότι η Δικαιούχος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για θετική ή αποθετική ζημία που τυχόν προκλήθηκε σχετικά με τις πληροφορίες, τις υπηρεσίες, το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που περιέχονται στο portal www.motograndprix.gr ή ανακτήθηκαν μέσω αυτού.

7. Άδεια.

H χρήση του portal δεν συνεπάγεται την παροχή και μεταβίβαση δικαιωμάτων ή αδειών χρήσης αγαθών ή/και υπηρεσιών του portal www.motograndprix.gr, εξαιρουμένου του περιορισμένου δικαιώματος χρήσης, κατ’ εφαρμογή των Ο.Π.Π.Υ της παρούσας. Σε περίπτωση εκφόρτωσης (download) στοιχείων του περιεχομένου του portal www.motograndprix.gr, η Δικαιούχος παραχωρεί παρόμοιο δικαίωμα μόνο για ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ και δεν προβαίνει στην παραχώρηση οιουδήποτε άλλου δικαιώματος.

8. Διαφημίσεις

Η ιστοσελίδα περιέχει διαφημίσεις, καθώς και προβολή άλλου υλικού με διαφημιστικό περιεχόμενο, σκοπό και χαρακτήρα. Ο δικαιούχος δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι των χρηστών, ως και οιωνδήποτε τρίτων που ήθελε θεωρηθεί ότι θίγονται, για οποιαδήποτε παράνομη πράξη ή παράλειψη, ανακρίβεια ή αδυναμία συμμόρφωσης προς τους νόμους και κανονισμούς οποιασδήποτε χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με το περιεχόμενο των διαφημίσεων. H Δικαιούχος δεν υποχρεούται να εξετάσει και δεν εξετάζει τη νομιμότητα ή όχι του διαφημιστικού υλικού που προβάλλεται στην ιστοσελίδα (πέραν των προφανών περιπτώσεων προσβολής εννόμων δικαιωμάτων που θα γίνονταν αντιληπτές και από τον μέσο συνετό πολίτη) και ως εκ τούτου δεν δύναται να της καταλογιστεί οποιασδήποτε μορφής ευθύνη. Η ευθύνη αυτή βαρύνει τους διαφημιζόμενους, χορηγούς ή και δημιουργούς του προβαλλόμενου διαφημιστικού αυτού υλικού.

8. Ασφάλεια

H Δικαιούχος λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά δεδομένης της φύσης του Διαδικτύου δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημιά υποστεί ο χρήστης από την επίσκεψη των σελίδων και την χρήση των υπηρεσιών του.

9. Σύνδεσμοι (links ) προς άλλους δικτυακούς τόπους.

Το portal www.motograndprix.gr περιέχει συνδέσμους (hyperlinks) προς άλλους δικτυακούς τόπους. Οι τόποι αυτοί δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του portal www.motograndprix.gr και συνεπώς το portal www.motograndprix.gr δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο, την ποιότητα και πληρότητα παροχής των υπηρεσιών τους. Σε κάθε περίπτωση, η προοπτική δυνητικής διασύνδεσης με άλλες ιστοσελίδες αποτελεί επιλογή της Δικαιούχου του παρόντος ιστοχώρου για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των επισκεπτών αυτού. Η Δικαιούχος δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά σφάλματα ή προβλήματα ή για ανακρίβειες στο περιεχόμενο των άλλων αυτών ιστοσελίδων, καθώς η επιλογή και συνεπώς η ευθύνη της «επίσκεψης» σε αυτές ανήκει αποκλειστικά στο εκάστοτε χρήστη.

Η Δικαιούχος δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστότοπων (websites) και ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "συνδέσμων", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά τη χρήση τους, ο Χρήστης οφείλει να απευθύνεται απευθείας στους αντίστοιχους ιστοτόπους και ιστοσελίδες, οι οποίοι και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η Δικαιούχος σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει, δεν αποδέχεται και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο κάθε συνδέσμου. Το portal www.motograndprix.gr παρέχει αυτούς τους συνδέσμους ως διευκόλυνση και η ενσωμάτωση ενός εξωτερικού συνδέσμου δεν συνεπάγεται κανενός είδους δέσμευση για το δικτυακό αυτό τόπο από τo portal www.motograndprix.gr.

10. Newsletter

Η ιστοσελίδα αποστέλλει βάσει δικού της προγραμματισμού ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletters) στους εγγεγραμμένους χρήστες ή όποιον άλλο έχει δηλώσει ότι το επιθυμεί, (Άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).
Όλοι οι αποδέκτες του newsletter, έχουν τη δυνατότητα να διαγραφούν από την υπηρεσία. Το περιεχόμενο του newsletter καθορίζεται από τη συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας και δύναται να περιλαμβάνει και μηνύματα τρίτων.
 

11. Αποζημίωση .

Ρητώς δηλώνετε και δεσμεύεστε δια της παρούσας ότι στην περίπτωση που εγερθεί κατά της 2ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕ οιαδήποτε αγωγή, αξίωση, ή άλλη δικαστική αξίωση ή διοικητική διαδικασία και πηγάζει από την παράβαση εκ μέρους σας οιασδήποτε φύσεως δικαιωμάτων τρίτων, υποχρεούστε όπως αφενός παρέμβετε στη δικαστική ή διοικητική διαδικασία και αφετέρου αποζημιώσετε πλήρως την 2ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕ, σε περίπτωση κατά την οποία η τελευταία υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή οιασδήποτε άλλης δαπάνης.

12. Εφαρμοστέο Δίκαιο.

Οι παρόντες ΟΠΠΥ διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, από τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις Διεθνείς Συνθήκες και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του κοινωνικού και οικονομικού σκοπού του δικαιώματος. Σε περίπτωση κατά την οποία όρος ή πρόβλεψη των εν λόγω ΟΠΠΥ ήθελε κριθεί ως άκυρος ή ακυρώσιμος, τέτοια ακυρότητα ή ακυρωσία δεν θα επηρεάζει την ισχύ των λοιπών όρων, οι δε συμβαλλόμενοι θα καταβάλουν κατά τις προαναφερθείσες αρχές κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντικατασταθούν οι άκυρες ή ακυρώσιμες προβλέψεις ή όροι, με άλλους που να προσεγγίζουν όσο το δυνατό περισσότερο το περιεχόμενο των άκυρων ή ακυρώσιμων όρων ή προβλέψεων. Κάθε διαφορά που θα προκύψει μεταξύ των συμβαλλομένων μερών σχετικά με την ερμηνεία ή εκτέλεση των ΟΠΠΥ ή εξ αφορμής αυτών, θα επιλύεται από τα Δικαστήρια Αθηνών.

13. Προσωπικά Δεδομένα

Η Δικαιούχος δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τυχόν προσωπικά δεδομένα που οικειοθελώς οι χρήστες θα χορηγούν σε αυτήν κατά τρόπο σύννομο με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες ή προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες αυτών.
Η ιστοσελίδα δεν χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων και δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο (facebook, google κα) οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των χρηστών της ιστοσελίδας για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προώθησης ή/και επικοινωνίας.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη διεπεται από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση των προσωπικών δεδομένων μπορείτε επικοινωνήσετε στο email: dpo@2Delta.gr ή να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας

Χορηγοί