• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές
Νέο ρεκόρ γύρου για τον Manuel Gonzalez
Νέα 23/03/2024 - 12:38

Η θερμοκρασία ξεκίνησε να ανεβαίνει στην πίστα του Portimao, με τους αναβάτες της Moto2 να βγαίνουν στην πίστα έτοιμοι για να κατεβάσουν τους χρόνους τους και να παλέψουν για μια θέση στην πολυπόθητη πρώτο 14αδα που οδηγεί απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες. 


Στο τελευταίο τέταρτο άρχισαν οι επιθέσεις των αναβατών και ο Alonso Lopez έγινε ο πρώτος αναβάτης που έσκασε το περσινό ρεκόρ του Aron Canet και να μπει στο 1:41. Όμως τελικά θα ήταν ο Manuel Gonzalez που θα έφτανε στην κορυφή, με τον Ισπανό της QJMOTOR Gresini να σταματάει το χρονόμετρο στο 1:41.716, κάνοντας το νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου. 


Δεύτερος ήταν ο Tony Arbolino, με τον Ιταλό να ανεβάζει το ρυθμό του στα τελευταία στάδια, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Alonso Lopez. Πίσω του ήταν ο Fermin Aldeguer, που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά του μετά την απογοήτευση του Qatar, με τον Celestino Vietti να συμπληρώνει την πεντάδα. 


Έκτος ήταν ο Sergio Garcia, μπροστά από τον Albert Arenas. Ο Joe Roberts συνέχισε την καλή του εμφάνιση, φτάνοντας στην 8η θέση, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Aron Canet και Dennis Foggia


Μαζί τους, στις δεύτερες κατατακτήριες περνάνε απευθείας οι Jeremy Alcoba, Barry Baltus, Marcos Ramirez και Bo Bendsneyder.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto3 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα