• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα χρώματα της Yamaha!
Αποκαλύφθηκαν στην Μαδρίτη με τους Rossi-Lorenzo!
Νέα 28/01/2015 - 22:09

Η Yamaha παρουσίασε τα νέα χρώματα της M1 με την ελπίδα ότι ακόμα κι αυτά θα βοηθήσουν τους Rossi και Lorenzo να βάλουν τέλος στην πρόσφατη κυριαρχία της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας έγινε στην Μαδρίτη σήμερα το απόγευμα.

 

Με τα νέα της χρώματα, η M1 και οι αναβάτες της φιλοδοξούν να τερματίσουν την κυριαρχία του Marc Marquez και της Honda του στη μεγάλη κατηγορία, με τον Ισπανό-φαινόμενο του MotoGP, να έχει πετύχει νέο ρεκόρ περισσότερων νικών σε μια σεζόν - 13 πέρυσι - καταφέρνοντας να υπερασπιστεί με επιτυχία τον Τίτλο του Πρωταθλητή.

 

Από την άλλη, ο θρύλος Valentino Rossi αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απειλή του Marquez στο Πρωτάθλημα, με τον αναγεννημένο Ιταλό να κατακτά 13 βάθρα στους 18 αγώνες του 2014, συμπεριλαμβανομένων και των δυο νικών του σε Misano και Phillip Island. Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής επικράτησε των Lorenzo και Pedrosa στη βαθμολογία, ενώ έχει ήδη δηλώσει αισιόδοξος ότι μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τον Τίτλο από τον Marquez φέτος!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Marquez ο No1 αντίπαλος φέτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Συνέντευξη με τον Daniele Romagnoli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα