• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Marquez ο No1 αντίπαλος φέτος!
Οι τρεις πρώτοι αγώνες θα είναι πολύ σημαντικοί
Νέα 29/01/2015 - 13:52

Ο Valentino Rossi υπογράμμισε ότι ο υπ’ αριθμόν ένα οδηγός που θα πρέπει να κερδίσει το 2015, δεν είναι άλλος από τον Marc Marquez, ενώ σπεύδει να τονίσει ότι περιμένει πολύ πιο δυνατούς τους Lorenzo και Pedrosa αυτή τη χρονιά.

 

Ο Ιταλός θρύλος μίλησε στο περιθώριο της χτεσινής παρουσίασης των χρωμάτων της Μ1 στη Μαδρίτη, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Jorge Lorenzo έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι!

 

«Για μένα, ο νούμερο ένα αντίπαλος το 2015 είναι ο Marquez», σχολίασε ο Rossi στα κεντρικά της Movistar. «Πέρυσι έκανε καταπληκτική δουλειά. Προσωπικά πιστεύω ότι και ο Jorge είναι στο ίδιο επίπεδο, ενώ βελτιωμένος θα είναι και ο Dani Pedrosa, ο οποίος άλλαξε και αρχιμηχανικό. Θα έχει ενδιαφέρον να είναι από το πρώτο τεστ κοντά στην κορυφή».

 

Στη συνέχεια, ο Valentino Rossi τόνισε ότι είναι εκ των ων ουκ άνευ ένα δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν, ειδικά στους πρώτους Γύρους πριν το GP της Jerez τον Μάϊο.

 

«Οπωσδήποτε οι τρεις πρώτοι αγώνες θα είναι πάρα πολύ σημαντικοί», δήλωσε. «Μετά το Qatar, έχουμε το Austin που είναι μια δύσκολη πίστα και πέρυσι είχαμε κάποια προβλήματα. Μετά η Αργεντινή, η οποία μου αρέσει. Είναι σημαντικό να πάρουμε πολλούς βαθμούς στους πρώτους τρεις αγώνες, ώστε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη σε καλή βαθμολογική θέση».

 

«Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί από το ξεκίνημα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάποιους αγώνες. Αυτός θα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουμε το Πρωτάθλημα. Πέρυσι ήμουν δεύτερος, μια όχι άσχημη θέση αλλά ήμουν πάντα πίσω από τον Marquez στους βαθμούς. Φέτος πρέπει να είμαστε πιο κοντά».

 

Προερχόμενος από την καλύτερή του σεζόν μετά το 2009, ο Valentino Rossi ευελπιστεί να συνεχίσει τόσο ο ίδιος όσο και η Yamaha στον ίδιο δρόμο, που του έδωσε τη δυνατότητα να ανέβει οχτώ φορές στο βάθρο, στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

 

«Φέτος ο στόχος μου είναι υψηλότερος από τη δεύτερη θέση. Κατάφερα, μαζί με την Yamaha και όλη την ομάδα μου, να βελτιωθώ πολύ. Από την αρχή μέχρι το τέλος τα αποτελέσματά μας δεν ήταν άσχημα, ειδικά στο δεύτερο μισό».

 

«Ο Jorge κι εγώ βελτιώσαμε πολύ τη μοτοσυκλέτα και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Ολοκληρώσαμε το Πρωτάθλημα πολύ κοντά στην κορυφή. Σ’ αυτό το ρυθμό πρέπει να συνεχίσουμε, γνωρίζοντας ότι οι αντίπαλοί μας είναι πολύ, πάρα πολύ δυνατοί και για να τους νικήσουμε πρέπει και φέτος να κάνουμε ακόμα ένα βήμα».

 

Η απόδοση της αναβαθμισμένης M1 στο τεστ της Valencia ήταν ενθαρρυντική και ο Rossi παραδέχτηκε ότι ανυπομονεί να οδηγήσει την κανονική έκδοση του 2015 της M1 στη Sepang.

 

«Είχαμε ήδη δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα δυο ή τρεις φορές πέρυσι, αλλά η τελική έκδοσή της θα φτάσει στη Sepang και θα είναι έτοιμη στο Qatar, σε μια καλή πίστα για την Yamaha. Θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε εκεί», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Τα χρώματα της M1

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νέα χρώματα της Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα