• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κρίσιμη χρονιά για Smith-Espargaro
Αυτό παραδέχεται το αφεντικό της Tech3, Herve Poncharal
Νέα 28/01/2015 - 14:30

O Team Manager της Tech3, Herve Poncharal, παραδέχεται ότι το 2015 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για τους αναβάτες του, τον Pol Espargaro και τον Bradley Smith. Το βάρος που και οι δυο οδηγοί θα «κουβαλούν» φέτος στις πλάτες τους, είναι να παρουσιαστούν ανώτεροι από την περσινή χρονιά.

 

«Είναι και οι δυο τους γρήγοροι και πιστεύουμε σ’ αυτούς, ενώ και η Yamaha τους υποστηρίζει στο 100%», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Monster Tech3. «Πρέπει να τους βοηθήσουμε να παρουσιαστούν πιο δυνατοί ψυχολογικά και να νοιώθουν λιγότερη πίεση, αν και αυτή πάντα πρέπει να υπάρχει σε μικρές δόσεις».

 

«Πάντα υπάρχει η αρνητική και η θετική πίεση. Το αποτέλεσμα θα ανήκει σε όλη την ομάδα και δεν θα κατηγορήσω κάποιον αναβάτη ή τη μοτοσυκλέτα. Όλοι μας έχουμε ένα πρόγραμμα κι ένα στόχο που πρέπει να επιτύχουμε. Όλοι ξέρουν πολύ καλά τους πάντες και μερικές φορές τα αποτελέσματα έρχονται ως απόρροια αυτού».

 

«Η χρονιά 2015 θα είναι πολύ σημαντική για πολλούς αναβάτες του MotoGP, συμπεριλαμβανομένων και των δυο δικών μας», υπογράμμισε με έμφαση ο Poncharal, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι η συμμετοχή της ομάδας στη μεσαία κατηγορία (Moto2), ευνοεί τη στρατηγική της στη MotoGP.

 

«Πιστεύω ότι αν κάνεις αυτό που πρέπει στα αγωνιστικά Σ/Κ και μετά επιστρέφεις σπίτι σου στο μεσοδιάστημα, πετυχαίνεις το σκοπό σου και οι περισσότεροι αυτό κάνουν», σχολίασε.

 

«Όμως αν δώσεις κάτι στα παιδιά για να κάνουν στο μεσοδιάστημα, ειδικά αν αφορά στο σχεδιασμό ή στο να σκέφτονται πως να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα του κατασκευαστή, είναι βέβαιο ότι βελτιώνεις τις ικανότητές τους. Άλλωστε, όταν πρέπει να στήσεις τις μοτοσυκλέτες του Brad ή του Pol, ενδεχομένως ό,τι έμαθες σε κάνει να μπορείς να αποδώσεις καλύτερα και να βρίσκεις λύσεις πιο γρήγορα».

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη με τον Daniele Romagnoli

« Προηγούμενο άρθρο

Honda και Termignoni συνεχίζουν μαζί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα