• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda και Termignoni συνεχίζουν μαζί
Ανανεώθηκε η συνεργασία τους για τα επόμενα 2 χρόνια
Νέα 28/01/2015 - 10:41

Η επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στο HRC και στην Termognoni - στο MotoGP - θα συνεχιστεί και για τα επόμενα δυο χρόνια, όπως μας πληροφόρησε σχετικό δελτίο τύπου της ομάδας.

 

Μετά την κατάκτηση εφτά Παγκόσμιων Τίτλων - τριών στους Αναβάτες και τεσσάρων στους Κατασκευαστές - από το 2011 μέχρι και σήμερα, η ανανέωση αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τις αρμονικές σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Termignoni για τα επόμενα δυο χρόνια», σχολίασε ο Livio Suppo του HRC. «Τα τελευταία χρόνια πανηγυρίσαμε μαζί πολλές επιτυχίες κι ελπίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια».

 

Ο CEO της Termignoni S.p.A. Michele Burnego, πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το HRC. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πανηγυρίσαμε αρκετές νίκες και είχαμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε και να δυναμώσουμε τη συνεργασία μας στο Rally Raid και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross».

 

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που δουλεύουμε τόσο κοντά με το θρυλικό Αγωνιστικό Τμήμα της Honda και αυτό διότι αυτή η συνεργασία επικυρώνει τις δυνατότητες και τη δυναμική της Termignoni».

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Στην αρχή είχα αμφιβολίες

« Προηγούμενο άρθρο

Τα χρώματα της PATA Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα