Mandalika: Moto3 Δοκιμές
Και πάλι μπροστά ο Almansa
MotoGP
09:03

O David Almansa συνέχισε δυναμικά και το απόγευμα της Παρασκευής στην Mandalika της Ινδονησίας, με τον Ισπανό της Intact GP να παίρνει την πρώτη θέση στις Δοκιμές της Moto3.

Στα αρχικά στάδια είχαμε τους Alvaro Carpe, Maximo Quiles και Almansa να ανταλλάσουν θέσεις στην κορυφή, με τους χρόνους όμως να είναι πιο αργοί από τους αντίστοιχους των Πρώτων Ελεύθερων Δοκιμών στην ζέστη της Ινδονησίας. 

Περίπου είκοσι λεπτά πριν την λήξη, ο Almansa πέρασε στην πρώτη θέση με 1:37.627, πλησιάζοντας τους χρόνους του πρωινού, ενώ οι αναβάτες ετοιμάστηκαν για τις τελικές τους επιθέσεις. 

Επτά λεπτά πριν το τέλος o Quiles (που μπορεί να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής την Κυριακή) πέρασε μπροστά, με 1:37.371, ξεπερνώντας τον πρωινό χρόνο του Almansa.

Δύο λεπτά αργότερα ο Almansa απάντησε, με νέο ταχύτερο γύρο στο 1:37.169, έναν χρόνο κοντά στο ρεκόρ γύρου, τον οποίον κανένας δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι την καρό σημαία. 

Ο Quiles ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση με 88 χιλιοστά διαφορά, ενώ ο Matteo Bertelle συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. 

Ο Alvaro Carpe έμεινε τελικά στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Adrian Fernandez που ανέβασε τον ρυθμό του στα τελευταία δέκα λεπτά. 

Ο Ryusei Yamanaka έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τους Brian Uriarte και Casey O’Gorman να ακολουθούν. 

Ένατος ήταν ο Jesus Rios, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Guido Pini, ο οποίος δυσκολεύτηκε να βρει τον ρυθμό του στο μεγαλύτερο μέρος των Δοκιμών. 

Μαζί τους, απευθείας στις Δεύτερες Κατατακτήριες περνάνε οι Rico Salmela, Veda Pratama, Adrian Cruces και Joel Esteban, με τον David Muñoz να φτάνει μέχρι την 15η θέση στην τελευταία του προσπάθεια και να αναγκάζεται να περάσει από τις Πρώτες Κατατακτήριες. 


Χορηγοί
Χορηγοί
Σχετικά
Άρθρα
Αναζήτηση