• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
2ος Αγώνας - GP Βραζιλίας (Goiania)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Goiânia: Moto3 Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές
Συνεχίζει δυναμικά ο David Almansa
Νέα 21/03/2026 - 15:06

Οι αναβάτες της Moto3 βρήκαν το Σάββατο το πρωί τις καλύτερες μέχρι στιγμής συνθήκες στην πίστα της Goiânia, στα πλαίσια των Δεύτερων Ελεύθερων Δοκιμών τους.  

Υπήρχαν ακόμα κάποια σημεία που είχαν κρατήσει υγρασία στην πίστα, όμως ο ήλιος έλαμπε και η πρόσφυση ήταν προφανώς πολύ καλή, με τους χρόνους να κατεβαίνουν γρήγορα.  

Η αλλαγή συνθηκών βέβαια, σε μια νέα πίστα που κανείς δεν έχει βρεθεί στο παρελθόν, έφεραν και πτώσεις, καθώς όλοι οι αναβάτες προσπαθούσαν να πιέσουν σε αυτά τα 30 λεπτά δοκιμών ώστε να μάθουν όσο καλύτερα γίνεται την πίστα ενόψει των κατατακτηρίων.  

Πρώτος βρέθηκε στην αμμοπαγίδα ο Brian Uriarte, στην 9η στροφή στα πρώτα πέντε λεπτά, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και ο Guido Pini (η δεύτερη πτώση του Ιταλού το Σαββατοκύριακο - και πάλι στη δεύτερη στροφή). 

Μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτο (μέχρι τότε ήταν ο Marco Morelli που κυριαρχούσε, με τον Αργεντίνο να είναι σταθερά στην πρώτη θέση και να έχει κατεβάσει τον χρόνο μέχρι το 1:27.912) είχαμε μια τριπλή πτώση (ξεχωριστά περιστατικά) των Alvaro Carpe (12η στροφή) και των Cormac Buchanan και Leo Rammerstorfer (10η στροφή). 

Το αποτέλεσμα ήταν η διαδικασία να διακοπεί με κόκκινη σημαία για να καθαριστεί η πίστα, ενώ στην επανεκκίνηση, ο Valentin Perrone κατέβασε το σημείο αναφοράς στο 1:27.466

Λίγο αργότερα, ο Joel Kelso είχε ανεβάσει τον ρυθμό του και πήρε την πρώτη θέση, με 1:27.365, ενώ είχαμε άλλες δύο πτώσεις, για τους Jesus Rios και Adrian Cruces

Στα τελευταία λεπτά, ο David Almansa (ο οποίος πραγματικά δείχνει πολύ πιο γρήγορος και πολύ πιο σταθερός φέτος) που ήταν επίσης ο ταχύτερος χθες το απόγευμα, έφτασε και πάλι στην κορυφή, με 1:27.308, όντας 57 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Joel Kelso.  

Την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Valentin Perrone, μπροστά από τους Adrian Fernandez και Marco Morelli.  

Maximo Quiles έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τους Adrian CrucesGuido PiniCormac Buchanan και Casey O’Gorman να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.  

Επόμενο άρθρο »

Goiânia: Moto 2 Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Goiânia, Δοκιμές Moto2™: Ο Arbolino μπροστά από τον Gonzalez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ