STAGE FLASH SS11
Ημερομηνία: 28/6/2025 Flash N°: 15
Ειδική Διαδρομή: ΕΔ11 – Παύλιανη 2
Μήκος: 24,58 χλμ.
Καιρικές συνθήκες: Συννεφιά, 25ο C
Συνθήκες οδοστρώματος: Σκληρό χώμα
- Το δεύτερο πέρασμα από την Παύλιανη αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο για τα πληρώματα.
- Ο Kalle Rovanpera εγκατέλειψε με μηχανικό πρόβλημα, ο Takamoto Katsuta είχε έξοδο και κόλλησε.
- Οι Gregoire Munster και Joshua McErlean αντιμετώπισαν πρόβλημα με το χειρόφρενο, ενώ ο Adrien Fourmaux τερμάτισε με ξεζανταρισμένο ελαστικό.
- Ο Ott Tanak σημείωσε έναν ακόμα πρώτο χρόνο και αύξησε τη διαφορά του από τον Sebastien Ogier σε 35,7 δλ.
- Ο Adrien Fourmaux παραμένει 3ος, ο Elfyn Evans 4ος και ο Thierry Neuville αναρριχήθηκε στην 5η θέση!
#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN: «Ήταν εντάξει, αλλά πολύ σκληρή ειδική. Δύσκολο να κρίνεις πού θα φρενάρεις. Δεν είναι εύκολο».

#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN: Είχαν έξοδο, κατάφεραν να επιστρέψουν, αλλά εγκατέλειψαν. Πιθανότατα με πρόβλημα στο κιβώτιο.
#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS: «Είναι λυπηρό να βλέπεις δύο πληρώματα της ομάδας σταματημένα. Οδήγησα προσεκτικά. Δεν μπορείς να πιέσεις εδώ».
#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA: «Πολύ απαιτητική ειδική και σκληρή, αλλά ήταν καθαρή».
#1 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE: «Ήταν εντάξει. Έχασα λίγο την αίσθηση του πεντάλ φρένου, γιατί τα πόδια μου έκαιγαν. Προσπάθησα να προφυλάξω τα ελαστικά. Μπορεί να βρέξει στην επόμενη ειδική».
#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON: Είχε έξοδο και κόλλησαν.
#16 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA: «Μπορείς να κερδίσεις χρόνο, μπορείς όμως και να χάσεις τα πάντα. Οδήγησα πολύ αργά. Παρ’ όλα αυτά χτύπησα τον εμπρός τροχό. Δεν καταλαβαίνω σε ποιο σημείο». Ξεζανταρισμένο ελαστικό εμπρός αριστερά.

#13 Grégoire MUNSTER / Louis LOUKA: «Δεν είχα χειρόφρενο. Θα είναι εφιάλτης».
#55 Joshua MCERLEAN / Eoin TREACY: «Δεν είχα χειρόφρενο σε όλη την ειδική. Δεν ξέρω πού κλάταρε το ελαστικό». Κλατάρισμα εμπρός δεξιά.
#22 Mārtiņš SESKS / Renārs FRANCIS: «Ήταν πολύ πιο καθαρή η ειδική, με περισσότερες φυτεμένες πέτρες. Καλύτερα πάντως από το πρώτο πέρασμα».