STAGE FLASH SS10
Ημερομηνία: 28/6/2025 Flash N°: 13
Ειδική Διαδρομή: ΕΔ10 - Οινοχώρι 1
Μήκος: 17,66 χλμ.
Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια, 37°C
Συνθήκες οδοστρώματος: Μπόσικο χώμα
- O Adrien Fourmaux χτύπησε μια πέτρα και έσπασε την πίσω δεξιά ανάρτηση του Hyundai i20 N Rally1.
- Ο Ott Tanak παραμένει επικεφαλής του αγώνα, με διαφορά 33,2 δλ. από τον Sebastien Ogier.
- Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει πλέον διαφορά 57,4 δλ. από τον Adrien Fourmaux, ο οποίος έπεσε στην τρίτη θέση.
#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN: «Δεν είχαμε καθόλου καλή πρόσφυση, κυρίως στο τελευταίο κομμάτι, και λόγω των ελαστικών που φοράμε».
#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN: «Δεν έχω πολλά να πω, δεν πάει καλά».
#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS: «Αυτή είναι μάλλον η πιο μαλακή ειδική του αγώνα, γλιστράει στο τέλος».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA: «Άλλη μία απαιτητική ειδική. Στην αρχή με πολλές πέτρες και στο τέλος χωρίς πρόσφυση. Όλα καλά».
#1 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE: «Είμαστε μέσα στη μάχη με τον Taka και τον Greg, συγκεντρωνόμαστε σε αυτό. Είμαστε δεύτεροι στον δρόμο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό».
#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON: «Θα είναι δύσκολο. Οι ειδικές θα είναι σκληρές στο δεύτερο πέρασμα».
#16 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA: «Βρέθηκα έξω από τη γραμμή μου και χτύπησα μια πέτρα με το πίσω μέρος. Κάτι έχει σπάσει».
#13 Grégoire MUNSTER / Louis LOUKA: «Έχουμε ακόμη δρόμο. Το πρόβλημα με το χειρόφρενο ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί σήμερα».
#55 Joshua MCERLEAN / Eoin TREACY: «Ήταν πολύ δύσκολο. Φοβήθηκα για τα εμπρός ελαστικά λόγω του σπιναρίσματος. Καταφέραμε να περάσουμε».

#22 Mārtiņš SESKS / Renārs FRANCIS: «Γλιστράει πολύ, είναι τρελό. Προσπαθείς να μείνεις στον δρόμο και το αυτοκίνητο γλιστράει από το μπόσικο χώμα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο».
#9 Jourdan SERDERIDIS / Frédéric MICLOTTE: Εγκατέλειψαν λόγω αδιαθεσίας-θερμοπληξίας του οδηγού.
