• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP Δοκιμές
Στην κορυφή ο Enea Bastianini
Νέα 22/03/2024 - 18:17

Με τις συνθήκες της πίστας να έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές το πρωί, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην άσφαλτο του Portimao για τις μονόωρες δοκιμές, οι οποίες θα καθορίζαν το ποιοί θα μπαίνανε απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες. 


Το τελευταίο τέταρτο είδε πολλές αλλαγές στην κορυφή, καθώς οι αναβάτες έβαλαν τα μαλακά πίσω ελαστικά και ξεκίνησαν την επίθεση στο χρόνο, κυνηγώντας μια από τις πολύτιμες 10 πρώτες θέσεις, ενώ είδαμε και αρκετές πτώσεις σε αυτό το σημείο, όπως των Marc Marquez, Luca Marini, Aleix Espargaro και Franco Morbidelli


Όταν τελικά έπεσε η καρό σημαία και όλοι ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους, ήταν ο Enea Bastianini που ξεχώρισε στην κορυφή, με 1:38.507. Ακολούθησε ο Jack Miller, ο οποίος κατάφερε στα τελευταία στάδια να βελτιώσει πολύ το χρόνο του, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Marc Marquez, ο οποίος ήταν δυνατός καθόλη τη διάρκεια των δοκιμών κα είχε την πρώτη θέση για μεγάλο διάστημα. 


Ο Jorge Martin έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Brad Binder να βρίσκεται πίσω του. Ο Marco Bezzecchi ήταν ένας ακόμα αναβάτης που βελτιώθηκε στα τελευταία στάδια, για να πάρει την 6η θέση, μπροστά από τον Maverick Viñales, που παρά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί εμφανίστηκε δυνατός. 


Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Francesco Bagnaia, αρκέστηκε στην 8η θέση, ενώ έκπληξη αποτέλεσαν οι δύο αναβάτες της Yamaha, Fabio Quartararo και Alex Rins, που κατάφεραν και οι δύο να πάρουν την πρόκριση, καθώς έκλεισαν την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσίασε ο Γιάννης Περιστεράς στις δοκιμές του Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα