• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πιέζει για αυστηρότερες κυρώσεις η RNF
Νέα 29/03/2023 - 20:24

Η CryptoDATA RNF MotoGP, μετά από περιστατικό μεταξύ του αναβάτη της, Miguel Oliveira, και του Marc Marquez, πιέζει για σκληρότερες και αυστηρές ποινές από τους αγωνοδίκες της FIM.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της RNF: 


 
"Οι αγώνες MotoGP είτε πρόκειται για Sprint είτε για κύριους αγώνες, είναι υψηλής ταχύτητας και υψηλής έντασης, όπου κάθε αναβάτης θέλει να κερδίσει με κάθε κόστος. Ωστόσο, μια τέτοια επιθετική συμπεριφορά μπορεί συχνά να οδηγήσει σε τρομερές συνέπειες, όχι μόνο για τους ίδιους τους αναβάτες αλλά και για τους συναθλητές τους".
 
"Το περιστατικό στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ του Marc Marquez και του Miguel Olivera θα πρέπει να χρησιμεύσει ως κλήση αφύπνισης για τους αναβάτες σε MotoGP, Moto2 και Moto3. Έτσι, είναι επιτακτική ανάγκη να τους υπενθυμιστεί η αυστηρότητα της τιμωρίας για κάθε είδους απερίσκεπτη και ανεύθυνη οδήγηση".
 
"Η CryptoDATA RNF MotoGP καταδικάζει μια τέτοια συμπεριφορά και υποστηρίζει σθεναρά την επιβολή αυστηρότερων κυρώσεων για να αποτρέψει τους μελλοντικούς παραβάτες, συμπεριλαμβανομένων των αναβατών της ίδιας της ομάδας μας. Προτρέπουμε τους αγωνοδίκες της FIM να λάβουν γρήγορα και αποφασιστικά μέτρα ενάντια σε τέτοιες απερίσκεπτες συμπεριφορές, δίνοντας παραδείγμα για τους νεότερους και τους επόμενους αναβάτες στη Moto3 και στη Moto2".
 
"Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητα σε κάθε άθλημα και το MotoGP πρέπει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια όλων των αναβατών του. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε τους αγωνοδίκες της FIM στις συνεχείς προσπάθειές τους να αναπτύξουν ένα ασφαλέστερο και πιο υπεύθυνο αγωνιστικό περιβάλλον".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Έφεση της Repsol Honda για την μεταφορά της ποινής του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Luca Marini: Έπεσα χωρίς να έχω ιδέα γιατί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα