• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi προπονείται με την Ακαδημία
Στην πίστα του Misano
Νέα 28/02/2023 - 17:58

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ο Valentino Rossi επέστρεψε σε 2 τροχούς για μια ημέρα προπόνησης με τους αναβάτες της Ακαδημίας του, VR46.

Μετά από μια έξοδο στο Portimao στα τέλη Ιανουαρίου, λίγο πριν από το τεστ της Sepang, ο Rossi ανέβηκει και πάλι σε μια R1, αυτή τη φορά στην πίστα του Misano.

Ο Rossi οδηγούσε μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP Francesco Bagnaia καθώς και με τους συναθλητές του  στην κορυφαία κατηγορία, Franco Morbidelli, Luca Marini και Marco Bezzecchi, συν τους Andrea Migno και Celestino Vietti.

Οι Bagnaia, Morbidelli, Marini και Bezzecchi - χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτες Superbikes παραγωγής για να συμμορφωθούν με τους κανόνες δοκιμών MotoGP - θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες κατά τη διάρκεια της τελευταίας δοκιμής MotoGP πριν τη σεζόν στο Portimao στις 11-12 Μαρτίου.

Ο Rossi, ο οποίος μεταπήδησε στα σπορ αυτοκίνητα μετά την αποχώρησή του από τα MotoGP, έχει ήδη ξεκινήσει τις αγωνιστικές του δραστηριότητες το 2023, πανηγυρίζοντας ένα βάθρο στο Ντουμπάι και την έκτη θέση στο Bathurst με την ομάδα WRT BMW.

Όμως, όπως δείχνουν οι εικόνες, ο εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εξακολουθεί να δοκιμάζει άνετα τα όρια της πίστας κατά τη διάρκεια μιας κρύας ανοιξιάτικης ημέρας με μοτοσυκλέτα.

 

Επόμενο άρθρο »

Πού θα κάνουν τα ιδιωτικά τους τεστ οι κατασκευαστές;

« Προηγούμενο άρθρο

O Luca Marmorini φέρνει μια νέα οπτική στη Υamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα