• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi και VR46 προπονούνται στην Πορτογαλία
Στην πίστα του Portimao
Νέα 31/01/2023 - 11:29

Απέχουμε μόλις δύο εβδομάδες από την πρώτη Επίσημη Δοκιμή MotoGP του 2023 στο Sepang International Circuit και καθώς οι προπονήσεις αυξάνονται για τους αναβάτες της κορυφαίας κατηγορίας, τ ηVR46 Riders Academy είχε μια έξοδο στο Autodromo Internacional do Algarve για 2μέρες προπόνησης στο διάσημο "τρενάκι του λούνα παρκ" της Πορτογαλίας. Και ένας πολύ γνωστός #46 αποφάσισε να συμμετάσχει στη διασκέδαση.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP του 2022, Francesco Bagnaia, επιδείκνυε το νέο του #1 στην Ducati V4S του και αποκάλυψε ότι σημείωσε έναν εντυπωσιακό χρόνο γύρου 1:43.286 με την μοτοσυκλέτα παραγωγής, ένας πολύ καλός χρόνος αν σκεφτούμε ότι το ρεκόρ γύρου αγώνα του Fabio Quartararo σε αυτή την πίστα είναι  1:39.435.


Μαζί με τον Pecco, πάνω στα Superbikes της Ducati ήταν το δίδυμο των αναβατών της Mooney VR46 Racing Team, Luca Marini και Marco Bezzecchi, με τον Franco Morbidelli να κάνει γύρους μαζί με τους συμπατριώτες του πάνω σε μια R1M της Yamaha.Πάνω σε μια Yamaha βρισκόταν επίσης ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi.

Ο Doctor, ο οποίος πρόσφατα ανέβηκε στο βάθρο στο 24 Hours of Dubai, δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η σεζόν της μοτοσικλέτας ξεκίνησε επίσημα», καθώς άλλαξε από τέσσερις τροχούς σε δύο στο Portimao, την πίστα που θα φιλοξενήσει την έναρξη της σεζόν του 2023 στα τέλη Μαρτίου. 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Razgatlioglu: Είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά που έγινε τον χειμώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Δεν ξέρω πως κέρδισα 3 αγώνες το '21

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα