• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Αργεντινή: Αγώνας Superpole
Νίκη του Toprak Razgatlioglu
Νέα 23/10/2022 - 21:53

Ο αγώνας Tissot Superpole για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM ήταν δέκα γύροι συναρπαστικού θεάματος στο Circuito San Juan Villicum, καθώς ο Toprak Razgatlioglu πήρε μια σκληρή νίκη μετά από μια μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο με τον Alvaro Bautista. Το ζευγάρι ήταν αχώριστο στους τελευταίους γύρους με τον Razgatlioglu να παίρνει τη νίκη για 0,613 δευτερόλεπτα.

Ο Jonathan Rea άνοιξε την γραμμή του στην αρχή του 6ου γύρου όταν έβαλε καταλάθος νεκρά και οι Razgatlioglu και Bautista πέρασαν μπροστά. Στον όγδοο γύρο, ο Bautista έκανε μια κίνηση στην 8η στροφή, αλλά ο Razgatlioglu απάντησε αμέσως. Έναν γύρο αργότερα ο Bautista έκανε την ίδια κίνηση, που αυτή την φορά πέτυχε, αλλά ο Τούρκος αναβάτης απάντησε στην πρώτη στροφή του 10ου γύρου για να περάσει και πάλι πρώτος . Στον τελευταίο γύρο, ο Bautista έκανε την ίδια κίνηση στην ίδια στροφή, που ανάγκασε τον Razgatlioglu να απαντήσει στη στροφή 9. Και οι δύο ανοίξαν την γραμμή τους αλλά έμειναν στην πίστα και ο Razgatlioglu έφτασε στην νίκη. Ήταν μια παρόμοια κίνηση που προσπάθησε να κάνει στον πρώτο αγώνα το Σάββατο, όταν τελικά έπεσε. Ο Bautista περιορίστηκε στην δεύτερη θέση, ενώ ο Rea συμπλήρωσε το βάθρο. 


Ο Michael Ruben Rinaldi κατέλαβε την τέταρτη θέση καθώς βγήκε στην κορυφή μιας μάχης τριών αναβατών. Ο Alex Lowes ήταν πέμπτος μπροστά από τον Iker Lecuona στην έκτη θέση. Οι τρεις αναβάτες ήταν περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα πίσω από τον Rea στην τρίτη θέση, αλλά, στο τέλος του αγώνα, τους χώριζαν λίγο περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Ο Axel Bassani θα προηγηθεί της τρίτης σειράς, τερματίζοντας έβδομος, περίπου δύο δευτερόλεπτα μπροστά από τον όγδοο Xavi Vierge. Ο Vierge ήταν ο κορυφαίος αναβάτης που χρησιμοποίησε το ελαστικό SCQ της Pirelli και τερμάτισε μόλις 0,076 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Loris Baz που πήρε την τελευταία θέση στην τρίτη σειρά για τον αγώνα 2. Ο Andrea Locatelli συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Αργεντινή Δεύτερος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK 19 @ Sepang 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα