• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Crutchlow θα διεκδικεί βάθρα!
Τάδε έφη Lucio Cecchinello
Νέα 27/01/2015 - 15:41

Ο Lucio Cecchinello, επικεφαλής της CWM-LCR Honda, πιστεύει χωρίς αμφιβολία ότι ο Cal Crutchlow θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2015, μετά από μια δύσκολη σεζόν στην Ducati, διεκδικώντας βάθρα!

 

Ο Βρετανός τα βρήκε σκούρα πάνω στην Desmosedici, χάνοντας σε ταχύτητα αλλά και σε αυτοπεποίθηση, προτού ανακτήσει και τα δυο προς το τέλος της χρονιάς όταν και κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο με τους κόκκινους - στην Aragon - και να χάσει από πτώση μια σίγουρη δεύτερη θέση στο Phillip Island.

 

Ο 29χρονος Crutchlow είχε τέσσερα βάθρα και δυο pole positions το 2013, ωστόσο, πέρυσι, κατάφερε μόλις πέντε φορές να πάρει θέση μέσα στη δεκάδα, πριν την αναγέννησή του προς το τέλος της σεζόν. Ο Cecchinello πάντως παρουσιάστηκε βέβαιος ότι ο αναβάτης του θα ξεπεράσει την προηγούμενη σεζόν και θα είναι δυνατός το ’15.

 

«Μερικοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί πήραμε τον Cal στην ομάδα μας, ειδικά μετά από μια σεζόν που δεν απέδωσε καλά στο Πρωτάθλημα. Προσωπικά όμως δεν ανησυχώ. Θεωρώ ότι ένας αναβάτης δεν χάνει το ταλέντο, ή  την ικανότητά του να οδηγεί», σχολίασε ο Cecchinello.

 

«Αυτό που μπορεί να χάσει είναι το κίνητρο και πιστεύω ότι μιας και ήταν γρήγορος με την Yamaha, δίνοντας μάχες για το βάθρο και διεκδικώντας pole positions και προσπερνώντας τους κορυφαίους αναβάτες με απίστευτο τρόπο, τότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το επαναλάβει φέτος».

 

«Η μέτρια απόδοσή του στην Ducati ανά καιρούς, για μένα οφείλεται σε έλλειψη κινήτρου, διότι μπορεί να μην ένιωθε καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και όταν ισχύει κάτι τέτοιο δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το λίγο παραπάνω ρίσκο».

Επόμενο άρθρο »

Τα χρώματα της PATA Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Kawasaki MotoGP τεστ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα