• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki MotoGP τεστ;
Ξεκίνησε τις δοκιμές ο Aegerter
Νέα 27/01/2015 - 15:12

Ο άσος της Moto2, Dominique Aegerter, ξεκίνησε τη Δευτέρα το τεστ με μοτοσυκλέτα της Kawasaki στην πίστα της Jerez. Ο ίδιος ο αναβάτης είχε σχολιάσει ότι επρόκειτο να οδηγήσει μια MotoGP πρωτότυπη Kawasaki στην Ισπανική πίστα.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τεστ διεξάγει η εταιρεία Akira, η οποία έχει στο παρελθόν προμηθεύσει κινητήρες στην ομάδα της Avintia, βασισμένους στην ZX-10R. Ο Aegerter δούλεψε με την ίδια εταιρεία και τον περασμένο Ιούνιο, όταν έκανε το ντεμπούτο του πάνω σε μοτοσυκλέτα MotoGP (Avintia) στην πίστα της Catalunya.

 

Το θέμα είναι γιατί η Γαλλική Akira να συνεχίζει να επενδύει χρόνο και χρήμα σ’ ένα τέτοιο project, εκτός κι αν έχει την υποστήριξη της Kawasaki, η οποία ίσως καλοβλέπει την επιστροφή της στο MotoGP, ειδικά μετά τις επιστροφές των Suzuki, Aprilia και την είσοδο της KTM στον κόσμο των πρωτότυπων μοτοσυκλετών.

 

Σύμφωνα με το Speedweek.com, οι χρόνοι του Aegerter είναι πολύ υψηλοί και αυτό κυρίως επειδή χρησιμοποιεί ελαστικά της Michelin από το Ισπανικό Πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο Aegerter φέρεται να δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα για το τι έχει σχεδιάσει να κάνει η Akira για τη μοτοσυκλέτα, η οποία είχε νέο πλαίσιο και μοτέρ.

 

Οι χρόνοι έχουν περάσει - όπως είναι φυσικό - σε δεύτερη μοίρα με τον Dominique Aegerter, ο οποίος έχει να ανέβει σε αγωνιστική μοτοσυκλέτα περίπου δυο μήνες, να χρησιμοποιεί την πρώτη ημέρα για να νοιώσει άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα του και να ξεκινήσει ναψάχνει για ένα πρώτο βασικό set-up.

Επόμενο άρθρο »

Ο Crutchlow θα διεκδικεί βάθρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Στόχος η πρώτη πεντάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα