• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
C1: το scooter του μέλλοντος!
Ένα επαναστατικό μοντέλο από την Lit Motors!
Νέα Αγοράς 23/06/2012 - 12:30

Το C1 είναι ένα μοντέλο με επαναστατικά χαρακτηριστικά, το οποίο βλέποντάς το μας φέρνει στο μυαλό εικόνες από ένα μέλλον όταν τέτοια οχήματα θα κυκλοφορούν στους δρόμους και θα μας μεταφέρουν από το ένα σημείο στο άλλο, με διαστημική ταχύτητα!

 

Μπορεί το παραπάνω όνειρο να είναι ακόμα πολύ μακρινό, ωστόσο η εταιρεία Lit Motors, με έδρα το San Francisco, έκανε το πρώτο βήμα για το αυτοκίνητο του μέλλοντος, συλλαμβάνοντας αυτήν την εκπληκτική ιδέα! Το C1, όπως ονομάζεται, αποτελεί ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο, καθώς, μέσω γυροσκοπίων, έχει τη δυνατότητα να στέκεται όρθιο παρά την ύπαρξη δύο μόνο τροχών! Το μοντέλο είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός scooter και αυτοκινήτου, που λύνει κυριολεκτικά τα χέρια μέσα στις μεγαλουπόλεις, δίνοντάς μας την δυνατότητα να μετακινούμαστε ευέλικτα, έχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια σε σύγκριση με μια μοτοσυκλέτα. Άλλωστε, να υπογραμμίσουμε ότι το συγκεκριμένο scooter δεν πέφτει μετά από μια σύγκρουση!

 

Ο ηλεκτροκινητήρας που δίνει ζωή στο εν λόγω όχημα, χαρίζει αυτονομία πάνω από 300 χιλιόμετρα, ενώ μπορεί να συνδεθεί σε μια απλή πρίζα του σπιτιού σας χωρίς κανένα πρόβλημα και σε έξι ώρες να είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει έως και με 190 χαω! Εντυπωσιακός αριθμός πράγματι!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Lit Motors– όπου και μπορείτε να κάνετε παραγγελία – ενώ εμείς να τονίσουμε ότι το μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2014 σε επιλεγμένες αγορές και σε περιορισμένο αριθμό… όσο για την τιμή του; για να το αποκτήσετε θα χρειαστείτε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 12.500 ευρώ…!

 

Ιδού μια πρώτη ματιά στο…. μέλλον!!

 

Επόμενο άρθρο »

Ασυναγώνιστη προσφορά της οικογένειας Liberty!

« Προηγούμενο άρθρο

SYM – Ανάκληση scooter JET 4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα