• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Roberts θα οδηγήσει στην Laguna Seca
Θα είναι παρών και τις τρεις ημέρες
Νέα 18/07/2011 - 17:46

Όπως ανακοινώθηκε, ο Κenny Roberts θα παραβρεθεί στην Αμερικανική πίστα και τις τρεις ημέρες του αγώνα.

Την Παρασκευή, ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα οδηγήσει σε αυτή με οπαδούς του, το Σάββατο θα οδηγήσει μια ειδικά προετοιμασμένη εργοστασιακή YZR-M1 η οποία θα έχει τα επετειακά χρώματα για τα 50 χρόνια της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και την Κυριακή –λίγο πριν τον αγώνα– θα οδηγήσει την YZR500 με την οποία κέρδισε το Πρωτάθλημα το 1980.

 

Ο Roberts δήλωσε σχετικά:

«Ανυπομονώ να βρεθώ στην πίστα καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα οδηγήσω σε αυτή την μοτοσυκλέτα με την οποία κέρδισα το Πρωτάθλημα έπειτα από 31 χρόνια.»

 

Ο Bob Starr, Διευθύνων Σύμβουλος Επικοινωνίας της Yamaha, τόνισε:

«Αυτές οι εκδηλώσεις αποτελούν τμήμα των εορτασμών για τα 50 χρόνια της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είναι τιμή που έχουμε μαζί μας τον Kenny o οποίος εξακολουθεί να δίνει στους οπαδούς του ό,τι μπορεί έπειτα από τόσα χρόνια.»

Επόμενο άρθρο »

Κέρδισε πάλι ο Marini (o αδελφός του Rossi)

« Προηγούμενο άρθρο

Ήθελε κάτι καλύτερο ο Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ