• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guareschi: «Θέλουν περισσότερη εξέλιξη οι GP11.1 και GP12»
Αναγνωρίζει ότι υστερούν ως τώρα
Νέα 08/07/2011 - 17:51

Ο Valentino Rossi «άναψε φωτιές» στο Mugello όταν δήλωσε:

«η αλήθεια είναι πως με την μοτοσυκλέτα των 1,000cc πήγαινα πιο αργά από ό,τι οι ταχύτεροι αναβάτες με τα 800cc».

Έτσι οι άνθρωποι της Ducati επέστρεψαν στην πίστα την περασμένη Τρίτη για να συνεχίσουν την εξέλιξη της GP12.

 

O Vitto Guareschi σε δηλώσεις του στον Ιταλικό Τύπο τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο “Vale” γνωρίζει καλά. Το μόνο που θέλουμε είναι να πρωταγωνιστήσουμε ξανά. Είναι αλήθεια ότι οι καλύτεροι αναβάτες κινήθηκαν ταχύτερα στον αγώνα του Mugello από τους χρόνους που είχαμε επιτύχει με την δική μας μοτοσυκλέτα των 1,000cc. Στις δοκιμές που κάναμε την Τρίτη το απόγευμα σημειώσαμε τον ταχύτερο χρόνο περίπου στις 18:00, στον 18ο γύρο. Όμως χρειάζεται να τον μειώσουμε τουλάχιστον κατά μισό δευτερόλεπτο.

 

Η εξέλιξη της GP11.1 δεν θα σταματήσει και θα κάνουμε δουλειά κατά τη διάρκεια των δοκιμών για τα Grand Prix. Επίσης έπειτα από τον αγώνα του Brno οι δοκιμαστές μας θα βρεθούν στη Jerez και το Mugello. Επίσης, στην Laguna Seca o Nicky Hayden θα οδηγήσει την GP11.1. Πρέπει να την βελτιώσουμε ακόμα κι αν εφαρμόσουμε ακραίες λύσεις.»

 

Όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, οι Rossi και Hayden έχουν στη διάθεσή τους μόνο τρεις ημέρες για να κάνουν επίσημες δοκιμές με την GP12. Οι δύο από αυτές θα διεξαχθούν στο Misano. O Guareschi δήλωσε σχετικά:

«Δεν θα κάνουμε άλλες δοκιμές στο Mugello. Θα πραγματοποιήσουμε διήμερες δοκιμές στο Misano και την τρίτη ημέρα που θα έχουμε στη διάθεσή μας θα την αφήσουμε γι’ αργότερα για να δοκιμάσουμε κάποια νέα στοιχεία.»

Επόμενο άρθρο »

125cc: Εκτός αγώνων ο Kumar

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Biaggi: «Μου αρέσει πολύ το Brno»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ