• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha XSR900 GP γίνεται ακόμη πιο ρετρό
Νέα Αγοράς 26/04/2024 - 10:53

Με το νέο κλασικό φερινγκ της δεκαετίας του '80, δεν μπορούμε απλώς να συνεχίζουμε να τρίβουμε τα μάτια μας σε αυτή τη Yamaha.

Είμαστε ακόμα λίγο απογοητευμένοι που η πανέμορφη Yamaha XSR900 GP με το κλασικό φέρινγκ ανακοινώθηκε για την αγορά της Ιαπωνίας, αλλά μάλλον θα έρθει και στην Ευρώπη αργότερα ή έστω ως εξοπλισμός. Αλλά δε μπορεί κανείς να κατηγορήσει πραγματικά τη Yamaha που σχεδίασε αυτή τη μοτοσυκλέτα ξεκάθαρα για να εκμεταλλευτεί τη νοσταλγία που έχει ο αναβάτης που είτε έζησε εκείνη την εποχή ως αναβάτης ή ως παιδί που έκανε όνειρα βλέποντας τις μοτοσυκλέτες εκείνης της εποχής.

Το σχέδιο (τόσο το βιομηχανικό όσο και αυτό της ένδυσης) κάνει κύκλους μέσα στον χρόνο, και είναι σαφές ότι αυτό το είδος σχεδίου αρέσει τόσο στους ανθρώπους που το έζησαν όσο και σε εκείνους που το μόνο που θα ήθελαν ήταν να το ζήσουν. Σχεδόν στο ίδιο μέτρο επίσης.

Αν υπάρχει κάτι με το οποίο η Yamaha έχει ξεχωρίσει, αυτό είναι σίγουρα μια φανταστική ιστορία σχεδιασμού. Αυτός είναι αναμφίβολα ο λόγος που ξεσκόνισε τα σχέδια και τα γραφικά για τις RZV500R και FZ400R και επέλεξε να δώσει τη λύση των σχεδίων για την XSR900 GP στη συνέχεια.

Η Yamaha XSR900 GP γίνεται ακόμα πιο νοσταλγική με αυτά τα φέρινγκ εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '80

Τώρα για τα άσχημα νέα, η διαθεσιμότητα των φέρινγκ είναι μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας και για την Ευρώπη δεν είναι γνωστό αν θα εισαχθούν, τουλάχιστον όχι ακόμη. Επομένως, αυτά τα δύο ειδικά σετ φέρινγκ της Yamaha φαίνεται ότι και τα δύο θα κυκλοφορήσουν μόνο στην Ιαπωνία αυτή τη στιγμή. Προς το παρόν εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Y's Gear της Yamaha στην Ιαπωνία, για να πωλούνται μόνο στους αντιπροσώπους της Yamaha στη χώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες Yamaha XSR900 GP στην Ιαπωνία μπορούν να κάνουν κράτηση για οποιοδήποτε σετ φέρινγκ μόνο μεταξύ 19 Απριλίου 2024 και 10 Μαΐου 2024. Δεν έχει προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024, επομένως πρόκειται για μια κατάσταση προπαραγγελίας. Το κόστος συμπεριλαμβανομένου του φόρου είναι περίπου 2,000 € το οποίο ανέρχεται στην Ιαπωνία στα 330.000 ¥. Ελπίζουμε αργότερα να δούμε και στην Ελλάδα αυτά τα πανέμορφα φέρινγκ ή να υπάρχει επιλογή αγοράς ειδικής έκδοσης της μοτοσυκλέτας με ένα από αυτά τα φέρινγκ.

Επόμενο άρθρο »

Τρία χρόνια στον αστυνομικό για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Ιάσονα Λαλαούνη

« Προηγούμενο άρθρο

Εξαγωγές των Κινέζων κατασκευαστών του πρώτου δίμηνου του 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα