• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Dodge Europe στον Ολλανδικό Γύρο του WSBK με κυρίαρχη παρουσία
Νέα 23/04/2024 - 21:53

Η συνεργασία μεταξύ της Dodge Europe και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SBK συνεχίζει να ενθουσιάζει τους θαυμαστές στο Assen TT Circuit, με την αυξανόμενη παρουσία της Dodge εντός και εκτός πίστας. Η Ολλανδική πίστα “Cathedral of Speed” δημιούργησε το σκηνικό για ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, τραβώντας την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, μαζί με τους ενθουσιώδεις θαυμαστές και το ξεκίνημα νέων συναρπαστικών περιπετειών για τη μάρκα που θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα.

Πέρα από τα επίσημα αυτοκίνητα στην πίστα κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, η Dodge Europe ήταν παρούσα με πολλά εμβληματικά μοντέλα διαθέσιμα για test drive, περισσότερες διαφημιστικές πινακίδες γύρω από την πίστα και την παρουσία της Brand Ambassador Ida Zetterström, που συμμετείχε στην παραγωγή βίντεο της νέας σεζόν της Σειράς IN//OUT.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν θα έχει μια ξεχωριστή εμφάνιση της Team Go Eleven και του αναβάτη της Andrea Iannone.

Η Dodge Europe ενίσχυσε την παρουσία της στον Ολλανδικό Γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αδρεναλίνη και με το ξεκίνημα νέων περιπετειών για τη μάρκα. Στο Assen TT Circuit, γνωστό και ως “Cathedral of Speed”, οι θαυμαστές μπορούσαν να λατρέψουν την αληθινή απόδοση των Official Cars, να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν εμβληματικά μοντέλα Dodge και να γίνουν μέρος της παραγωγής της σειράς IN//OUT της μάρκας.

Τα Official Safety Cars, δύο Dodge Challenger SRT Hellcat και τα δύο Dodge Durango που ενεργούν ως τα αυτοκίνητα Race Direction και FIM Safety Officer ήταν, για άλλη μια φορά, το αποκορύφωμα του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου με την ιδιαίτερη ζωντάνια τους αφιερωμένη στη συνεργασία με το WorldSBK.

Για άλλη μια φορά, ο κόσμος στις εξέδρες είχε ξεσηκωθεί βλέποντας το θέαμα σε ένα κρύο και βροχερό Σαββατοκύριακο. Μαζί με τον έμπορό της KW Auto, η μάρκα είχε πολλές επισκέψεις στο περίπτερό της στην έκθεση στο Paddock, με τέσσερα μοντέλα V8 "Last Call" διαθέσιμα για δοκιμαστική οδήγηση: ένα Dodge Challenger Scatpack με κινητήρα V8 6.4L HEMI με 485 ίππους, δύο Dodge Challenger SRT Hellcat εξοπλισμένα με κινητήρα V8 6.2L Supercharged απόδοσης 717 ίππων και ένα Dodge Durango SRT Hellcat V8 6.2L HEMI που παρέχει 707 ίππους.

Η μάρκα είχε εντυπωσιακή προσοχή και από τα μέσα ενημέρωσης και λόγω της παρουσίας της Ida Zetterström (@dragsterfia), NHRA Top Fuel, European Top Fuel Champion 2023 και Dodge Brand Ambassador. Κατά τη διάρκεια αυτού του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, απόλαυσε μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία στο WorldSBK, η οποία περιελάμβανε και τον πρώτο γύρο πριν από τον 1ο Αγώνα του Σαββάτου με το Challenger SRT Hellcat V8 6,2 l, των 717 ίππων. Η αξέχαστη στιγμή μεταδόθηκε ζωντανά παγκοσμίως. Η Ida προσκλήθηκε επίσης από την Dorna να λάβει μέρος στις τελετές απόδοσης των βραβείων του Αγώνα Superpole το Σάββατο, για μια φορά που παρέδωσε τρόπαια αντί να τα παραλάβει.

 

Η αποκλειστική εμπειρία της Ida στον Ολλανδικό Γύρο του WorldSBK θα παρουσιαστεί στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του IN//OUT, του εκδοτικού έργου της Dodge που επικεντρώνεται στην επικοινωνία των εμβληματικών αξιών της μάρκας και των συναρπαστικών προκλήσεων σε Ευρωπαϊκό πλαίσιο. Αυτή η νέα σεζόν στοχεύει να δείξει όλους τους τρόπους με τους οποίους η Dodge μπορεί να φέρει τους οδηγούς «ΜΕΣΑ» στο να ανακαλύπτουν τα πάντα «ΕΞΩ» από τις συνηθισμένες επιδόσεις.

«Είναι υπέροχο να επιστρέφω στην πίστα με την Dodge εδώ στην Ευρώπη μετά τους πρώτους μήνες μου στις ΗΠΑ μαζί με την ομάδα μου JCM Racing καθώς ετοιμάζομαι για το ντεμπούτο μου στο NHRA Top Fuel», λέει η Ida Zetterström. «Η ομάδα της Dodge Europe έχει εξαιρετικά σχέδια για τη νέα σειρά, ανυπομονώ να γίνω μέρος σε κάτι πραγματικά καινοτόμο όσον αφορά την αφήγηση της επωνυμίας: περιμένετε και δείτε τι γυρίσαμε εδώ στο Assen»!

«Η Dodge Europe είναι εδώ για να έχει βασικό ρόλο στην επίδειξη όλων των Σαββατοκύριακων του World SBK, υπερτροφοδοτώντας τα συναισθήματα των θαυμαστών στο σιρκουί, αλλά και αυτών από το σπίτι», δηλώνει ο Luca Vernoli, Επικεφαλής Marketing Communication Dodge & RAM Trucks για την Ευρώπη. «Η προσέγγισή μας είναι να επικοινωνήσουμε το εμπορικό σήμα στην Ευρώπη μέσω μιας στρατηγικής πολλαπλών μέσων και, χάρη στη γόνιμη συνεργασία με τη Dorna και τους συνεργάτες της, να συνεχίσουμε να εξερευνούμε συναρπαστικές και πρωτοεμφανιζόμενες ευκαιρίες μέσων ενημέρωσης τις επόμενες εβδομάδες». Και πρόσθεσε: «Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Assen ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού, είμαστε επίσης ευγνώμονες για την ιδιαίτερη εμφάνιση των Team Go Eleven και Andrea Iannone, οι οποίοι άνοιξαν τις πόρτες τους για να φιλοξενήσουν την Ida και την Dodge σε μια ιδιαίτερη στιγμή πίσω από τα παρασκήνια, για τη σειρά IN//OUT».

Η παραγωγή του νέου επεισοδίου περιλαμβάνει μια ιδιαίτερη έκπληξη τόσο για τους λάτρεις των αγώνων όσο και για τον κόσμο των Superbike: μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης dodge.europe για να είστε ενημερωμένοι.

Επόμενο άρθρο »

Η Infosupport group χορηγός της ομάδας Sipsis RacingΙ

« Προηγούμενο άρθρο

15,000 Vespa στην Παρέλαση Vespa World Days 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα