• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of the Americas: MotoGP Δοκιμές
Νέο ρεκόρ γύρου για τον Jorge Martin
Νέα 13/04/2024 - 01:24

Οι πολλοί σημαντικές μονόωρες δοκιμές έχουν δώσει μια νέα πνοή στις Παρασκευές της μεγάλης κατηγορίας. Οι αναβάτες έχουν αρκετό χρόνο για να βρουν τις ρυθμίσεις που θέλουν (σε συνδυασμό με τις πρώτες και δεύτερες ελεύθερες δοκιμές), ενώ το τελευταίο εικοσάλεπτο έχει μετατραπεί σε ένα... πεδίο μάχης για τις πρώτες 10 θέσεις.


Στο Austin ήταν για άλλη μια φορά ο Jorge Martin, ο οποίος είχε έναν τρομερό ρυθμό ενός γύρου και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 2:01.397, κάνοντας νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου. Τον ακολούθησε ο ταχύτερος του πρωϊνού, Maverick Viñales, μόλις 76 χιλιοστά πίσω του. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Marc Marquez, ο οποίος βρέθηκε εκεί με την τελευταία του προσπάθεια. 


Ο Francesco Bagnaia βρήκε παραπάνω ρυθμό από ότι στις πρώτες ελεύεθερες δοκιμές του πρωϊνού και πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από έναν εκπληκτικό Pedro Acosta, ο οποίος πήρε την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2, κάνοντας τον πέμπτο καλύτερο χρόνο. 


Έκτος τερμάτισε ο Aleix Espargaro, με τον Franco Morbidelli να τον ακολουθεί. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Enea Bastianini, Fabio Di Giannantonio και Marco Bezzecchi.
 

Επόμενο άρθρο »

Circuit of the Americas: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of the Americas: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ