• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διπλό βάθρο για τον Brad Binder στο ξεκίνημα της σεζόν του MotoGP!
Νέα Αγοράς 13/03/2024 - 10:52

Η σεζόν MotoGP 2024 βρίσκεται σε εξέλιξη! Κάτω από τους προβολείς στο Κατάρ, οι ταχύτεροι αναβάτες του κόσμου επιστρέφουν στη δράση, προς τέρψη των απανταχού οπαδών των αγώνων. Από τους αναβάτες της IXON, ήταν ο Brad Binder που ξεχώρισε για τις επιδόσεις του τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή!

Στην πίστα: Brad Binder

Ο αναβάτης της KTM ξεκίνησε πολύ καλά τη νέα σεζόν. Για το πρώτο GP της χρονιάς, στην πίστα Lusail στο Κατάρ, ο Brad Binder ήταν ο άνθρωπος μερικών σπουδαίων μαχών στην κορυφαία κατηγορία και τερμάτισε δύο φορές στο βάθρο. Ο αναβάτης με τη στολή της IXON κατέλαβε τη 2η θέση στο Sprint το Σάββατο, στο τέλος μιας διοργάνωσης με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Κατέκτησε επίσης τη 2η θέση στον Αγώνα την Κυριακή, χάρη στον συνδυασμό των εξαιρετικών οδηγικών του ικανοτήτων και της αποφασιστικότητάς του να πιέσει δυνατά.

Στο Sprint του Σαββάτου, με τον Aleix Espargaro να κατακτά μια υπέροχη 3η θέση με την Aprilia, μάλιστα, στο βάθρο βρέθηκαν δύο αναβάτες με IXON!

Πίσω από τα παρασκήνια: 100% υποστήριξη IXON

Η συνεργασία μας με τον Brad Binder είναι μια ενάρετη πορεία εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία μας. Ο Brad είναι ένας υπέροχος αναβάτης που συνδυάζει μεγάλο ταλέντο, πραγματική εργασιακή ηθική και υποδειγματικό μαχητικό πνεύμα κάθε φορά στην πίστα. Με τις στολές IXON και την υποστήριξη IXON Racing Service, είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίζουμε τον Brad και συμμετέχουμε στην αποστολή του στο MotoGP: ας συνεχίσουμε να κυνηγάμε μαζί μεγάλα όνειρα!

Για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις τους, οι αναβάτες μας στο MotoGP επωφελούνται από προσαρμοσμένες στολές, εξαιρετικά τεχνικά προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί για αυτούς και μαζί με τις απαιτήσεις τους. Ως κατασκευαστής εξοπλισμού, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης των αναβατών που εμπιστεύονται την επωνυμία μας.

Οι αναβάτες της IXON έχουν επίσης στη διάθεσή τους μια ολοκληρωμένη υπηρεσία αγώνων για να τους υποστηρίξει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από αγώνες Grand Prix. Αποτελείται από το IX-LAB στα κεντρικά γραφεία της IXON στη Γαλλία και την κινητή μονάδα IXON INNOVATIVE RACING LAB, η οποία είναι παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις Grand Prix του ημερολογίου.

Το IXON INNOVATIVE RACING LAB παρέχει στους αναβάτες ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων των Αγώνων. Οι αναβάτες μπορούν να καθαρίσουν και να στεγνώσουν τις στολές τους μετά από κάθε δοκιμή στην πίστα. Το IXON INNOVATIVE RACING LAB διαθέτει επίσης εξοπλισμό ραπτικής, που καθιστά δυνατή τη φροντίδα αλλαγών και μικροεπισκευών. Με τους αναβάτες της IXON, μοιράζεται μια αμοιβαία αναζήτηση: η αναζήτηση της τελειότητας. Προκαλώντας συνεχώς τους ανθρώπους της ομάδας να προσφέρουν το καλύτερο, η IXON είναι περήφανη που υποστηρίζει τους αναβάτες της και είναι περήφανη που τους υποστηρίζει ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν 100% στην οδήγηση.

Στο paddock: ρούχα IXON για να βοηθήσουν τις ομάδες

Η τεχνογνωσία της IXON εκτείνεται πέρα ​​από τους αναβάτες και στο paddock του MotoGP: σε πολλές κατηγορίες αγώνων, πολλές ομάδες χρησιμοποιούν ομαδικά τα ρούχα IXON. Η κατηγορία teamwear IXON αντιπροσωπεύει προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινή εργασία: αυτός ο εξοπλισμός για τα μέλη της ομάδας συνδυάζει εξαιρετική εμφάνιση, εξαιρετική άνεση χρήσης και υψηλό επίπεδο τεχνικής.

Για τους αναβάτες: η σειρά Racing

Η τεχνογνωσία στο MotoGP για να αναπτυχθούν προϊόντα για όλους τους χρήστες, γίνεται με τους αναβάτες στο MotoGP να βοηθούν για να δοκιμαστούν ορισμένες καινοτομίες και τεχνολογίες που μπορούν στη συνέχεια να βρεθούν σε προϊόντα για όλους τους αναβάτες της σειράς Racing. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα αυτής της σειράς στην ιστοσελίδα της IXON, και συγκεκριμένα ένα νέο όμορφο προϊόν: το DEMONIO, μία νέα στολή στη συλλογή για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024!

Επόμενο άρθρο »

Η BMW και η LEGO® με δύο νέα σετ μοντέλων

« Προηγούμενο άρθρο

Το παπί UM Flash 125 LZ τώρα πιο προσιτό από ποτέ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα