• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mitsubishi Motors – Oλοκαίνουργιο COLT 7ης Γενιάς
4auto 03/02/2024 - 13:36

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ COLT: ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ 


Με την άφιξη του ολοκαίνουργιου COLT, η Mitsubishi Motors επιστρέφει στην καρδιά της κατηγορίας Β στην Ευρώπη, διευρύνοντας περαιτέρω την προϊοντική γκάμα της, μετά και την έλευση της νέας γενιάς ASX. Για το 2024, αναμένεται η παρουσίαση ενός ακόμη SUV, το οποίο θα αποτελεί τη  ναυαρχίδα της εταιρείας.

Το νέο COLT κάνει το ντεμπούτο του σε μία πολύ σημαντική χρονιά για τη μάρκα,  η οποία συνεχίζει τη διείσδυσή της σε βασικές κατηγορίες της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου. Βασίζεται στη βαριά κληρονομιά του ονόματός του, έχοντας πουλήσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε έξι γενιές από το 1978 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Στην 7η πλέον γενιά του, το COLT βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, αποτελώντας ένα όχημα σχεδιασμένο για την πόλη και για όσους αναζητούν ένα προηγμένο μέσο που εξυπηρετεί τις ατομικές τους ανάγκες μετακίνησης. Είναι ο ιδανικός σύντροφος σε διαδρομές πόλης, συνδυάζοντας κομψή σχεδίαση και μία σειρά από αποδοτικά συστήματα κίνησης - συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως υβριδικού. Επίσης, ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες και προσφέρει πλείστες δυνατότητες εξατομίκευσης. 

MITSUBISHI COLT
MITSUBISHI COLT

Όπως η Νέα Γενιά ASX που παρουσιάστηκε μερικούς μήνες νωρίτερα, το νέο COLT εισέρχεται σε μια ανταγωνιστική αγορά, με σκοπό να συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας.

«Το ολοκαίνουργιο COLT είναι το δεύτερο βήμα για την ενίσχυση της γκάμας της Mitsubishi Motors στις βασικές κατηγορίες της Ευρώπης, μετά την έλευση της Νέας Γενιάς ASX», δήλωσε ο Frank Krol, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Motors Europe. «Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο όχημα στην απαιτητική κατηγορία Β της Ευρώπης, με προηγμένη ψηφιοποίηση και συνδεσιμότητα, καθώς και υβριδικό σύστημα κίνησης αιχμής για ισορροπία ανάμεσα σε επιδόσεις και αποδοτικότητα.» 

MITSUBISHI COLT
MITSUBISHI COLT

Αριστοτεχνικά σμιλεμένο, το εμπρός τμήμα του νέου COLT πλαισιώνεται από φώτα τεχνολογίας LED ενώ οι αναλογίες του διαμορφώνουν ένα όχημα ιδανικό για άνετες μετακινήσεις στην πόλη: κομψό, δυναμικό, ευέλικτο και έτοιμο για κάθε είδους διαδρομή. 

Η εσωτερική σχεδίαση αποτελεί συνέχεια της εξωτερικής εμφάνισης και αισθητικής με επιλογές προηγμένων υλικών που ενισχύουν τον χαρακτήρα και εστιάζουν στη συνδεσιμότητα. Χάρη στο Apple CarPlay® και το Android Auto™, ο χρήστης μεταφέρει την ψηφιακή ζωή του στην καμπίνα με πρόσβαση μέσω μιας multi-touch οθόνης 7 ή 9,3 ιντσών.

Η ασφάλεια είναι βαθιά ριζωμένη στη φιλοσοφία του hatchback μοντέλου της κατηγορίας Β. Μια σειρά από προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) προσφέρουν αυξημένα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας και σιγουριά. Μεταξύ αυτών είναι: Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Around View Monitor, Automatic High Beam, Blind Spot Warning, Forward Collision Mitigation system, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist, Easy Park Assist, Rear Cross Traffic Alert και Traffic Sign Recognition.

MITSUBISHI COLT
MITSUBISHI COLT

Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.0L με και χωρίς τούρμπο, αλλά και ένα εξηλεκτρισμένο πλήρως υβριδικό (HEV) σύστημα κίνησης που συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.6L, ένα multi-mode αυτόματο κιβώτιο, έναν ηλεκτροκινητήρα 36 kW, μια γεννήτρια υψηλής τάσης καθώς και μια μπαταρία 1,2 kWh. Όλα τα σύνολα συνδυάζουν τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα που απαιτούν οι πελάτες της κατηγορίας Β.

Το νέο COLT διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού και με μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αποκτήσουν ένα όχημα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους, όποιες κι είναι αυτές.

TSUBISHI ASX
TSUBISHI ASX

Σχεδίαση

Το σύγχρονο και κομψό στυλ του νέου COLT αναδεικνύεται από τον σχεδιασμό των φώτων ημέρας LED (DRL) που του χαρίζουν μία μοναδική φωτεινή υπογραφή και απηχούν τη σχεδιαστική φιλοσοφία Dynamic Shield της Mitsubishi Motors. Στις ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού, τα DRL είναι τοποθετημένα κάτω από τους προβολείς, ενισχύοντας τη δυναμική εμφάνιση του οχήματος. Οι γραμμές του καπό οδηγούν το βλέμμα προς τα κάτω, τονίζοντας το εμβληματικό λογότυπο της Mitsubishi με τα τρία διαμάντια, το οποίο πλαισιώνεται από τα φώτα LED.

Ο χαρακτήρας και η σχεδιαστική γλώσσα νέου COLT αποτυπώνονται και στο πλαϊνό τμήμα, με αναλογίες που το καθιστούν ιδανικό για άνετη κίνηση σε αστικό περιβάλλον: κομψό, δυναμικό, ευέλικτο και έτοιμο για κάθε είδους μετακίνηση.. Το θέμα της σχεδίασης επεκτείνεται στο πίσω μέρος με το λογότυπο COLT και το λεκτικό σήμα της Mitsubishi, ενώ προστίθενται μια αεροτομή και ένας προφυλακτήρας που ενσωματώνονται ομαλά στον σχεδιασμό, ενισχύοντας το δυναμικό προφίλ του οχήματος. Οι ανώτερες εκδόσεις φέρουν κεραία τύπου shark-fin. Ο αστικός χαρακτήρας του ολοκαίνουργιου COLT ενισχύεται περαιτέρω ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού*: INFORM, INVITE, INTENSE και INSTYLE.

TSUBISHI ASX
TSUBISHI ASX

Πέντε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα, μεταβάλλουν τη συνολική αίσθηση που αποπνέει το αυτοκίνητο: η χρωματικά παλέτα περιλαμβάνει τα μεταλλικά Onyx Black, Sunrise Red, Royal Blue, Volcanic Grey και το απλό Arctic White. Ένα εφέ δύο τόνων με  Gloss ή Material Black στους καθρέπτες, στη μεσαία γραμμή, στο σπόιλερ και στην προστατευτική ποδιά ενισχύει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Τέλος, οι επιλογές τροχών  – ατσάλινη ζάντα 15” με κάλυμμα, ζάντες αλουμινίου 16” και 17” με φινίρισμα δύο τόνων – τονίζουν τη συνολική εμφάνιση.
*οι προδιαγραφές και οι εκδόσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

TSUBISHI ASX
TSUBISHI ASX

Στο εσωτερικό, οι επιβάτες απολαμβάνουν έναν έξυπνα διαμορφωμένο προσωπικό χώρο που υποστηρίζει έναν αστικό τρόπο ζωής με στοιχεία εξοπλισμού που αναδεικνύουν την ποιότητα της καμπίνας και υλικά που προάγουν την εμφάνιση και αισθητική του νέου COLT. Διατίθενται ποικίλες επιλογές υφασμάτων ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, όπως ένα σκούρο γκρι ύφασμα και, εναλλακτικά, ένα σκούρο και ανοιχτό γκρι με γκρι ή μαύρες ραφές που αναδεικνύουν την αίσθηση της ποιότητας.

Τα θερμαινόμενα καθίσματα και το θερμαινόμενο τιμόνι τα οποία περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό  από τις εκδόσεις Invite Plus αναβαθμίζουν την άνεση, καθιστώντας πιο ευχάριστους τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. 

Σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και ψηφιοποίηση

Η συνδεσιμότητα και η ψηφιοποίηση έχουν γίνει απαραίτητα στοιχεία του σύγχρονου τρόπου ζωής, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενσωματώνουν την ψηφιακή τους ζωή σε έξυπνες συσκευές. Το ολοκαίνουργιο COLT αγκαλιάζει αυτή την τάση, και γίνεται ένα προηγμένο κομμάτι της ζωής του οδηγού και των επιβατών του.

Παίρνοντας θέση πίσω από το τιμόνι του ολοκαίνουργιου COLT, συναντά κανείς είτε την οθόνη Smartphone-link Display Audio (SDA) 7" σε οριζόντιο προσανατολισμό είτε την οθόνη Smartphone-link Display Audio (SDA) 9,3" σε διάταξη πορτραίτου. Και οι δύο παρέχουν διαισθητική πρόσβαση στη συνδεσιμότητα και τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή, ένας πίνακας οργάνων 7" ή μία Ψηφιακή Οθόνη Οδηγού 10" (Digital Driver Display) προβάλλουν πληροφορίες απευθείας στον οδηγό.

Τα Wireless Apple CarPlay® και Android Auto™ μεταφέρουν απρόσκοπτα μέσα στην καμπίνα την ψηφιακή ζωή του χρήστη, ο οποίος μπορεί να διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες μέσω μιας multi-touch οθόνης 7” ή  9.3’’. Υπάρχει επίσης δυνατότητα χρήσης φωνητικού ελέγχου, μιας τεχνολογίας όλο και πιο διαδεδομένης. Άλλωστε οι ψηφιακοί βοηθοί έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, με το Siri® της Apple και το Google Assistant™ να είναι διαθέσιμα όταν είναι συνδεδεμένη η κινητή συσκευή του χρήστη. Όλες οι συσκευές φορτίζονται είτε χρησιμοποιώντας τις θύρες USB είτε ασύρματα στην επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης. 

Οι ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού διαθέτουν το ηχοσύστημα BOSE® Premium, το οποίο παράγει πιο βαθύ ήχο μέσω της διάταξης με εννέα ηχεία και την αρωγή της τεχνολογίας New Fresh Air Subwoofer (FAS). Το σύστημα FAS είναι μια ακουστική δομή που καταργεί την ανάγκη των παραδοσιακών περιβλημάτων των subwoofers. Ο μπάσος ήχος παράγεται μέσω ενός πατενταρισμένου συστήματος αγωγών που είναι ενσωματωμένο στη δομή του οχήματος και βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του πορτμπαγκάζ. 

Η ποιότητα του ήχου βελτιώνεται περαιτέρω με επτά κανάλια προσαρμοσμένης ισοστάθμισης, EQ με αντιστάθμιση ταχύτητας και Engine Harmonic Enhancements.

Στον πίνακα οργάνων προβάλλονται με ευκρίνεια πολυάριθμες πληροφορίες και δεδομένα, ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες του οδηγού, μέσω μιας ψηφιακής οθόνης 7" ή 10". Στη μεγαλύτερη από τις δύο οθόνες είναι δυνατή η απεικόνιση του συστήματος πλοήγησης. 

Η τεχνολογία Multi-Sense επιτρέπει στον οδηγό να διαμορφώνει το εσωτερικό του νέου COLT σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Μεταξύ άλλων, δίνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης του ατμοσφαιρικού φωτισμού και του πίνακα οργάνων αλλά και να ρυθμίζει, για παράδειγμα, το driving mode και το steering mode.

Η προηγμένη συνδεσιμότητα και η ψηφιοποίηση συνεισφέρουν επίσης στη βελτίωση της ασφάλειας. Το eCall ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του νέου COLT, τροφοδοτούμενο από μία ενσωματωμένη κάρτα SIM 4G, ώστε να μπορεί ο οδηγός να είναι ξέγνοιαστος σε περίπτωση που συμβεί κάτι απροσδόκητο και χρειαστεί βοήθεια.

Ασφάλεια και Τεχνολογία

Το νέο COLT είναι ο τέλειος σύντροφος στην πόλη και ενσωματώνει τα πιο σύγχρονα συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη και ασφαλή, χωρίς να υπονομεύουν τη χαρά της οδήγησης.

Η ενισχυμένη δομή του αμαξώματος αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ασφάλεια εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα της καμπίνας σε περίπτωση ανάγκης. Και αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή, καθώς μία σειρά από αερόσακους, σε συνδυασμό με προσκέφαλα και ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιοριστές φορτίου, συνεργάζονται για την αποφυγή τραυματισμού των επιβατών.

Οι πιο ευάλωτοι χρήστες του δρόμου, όπως οι πεζοί και οι ποδηλάτες, απολαμβάνουν πρόσθετη προστασία χάρη στην ειδικά προσαρμοσμένη σχεδίαση του καπό, του εμπρός προφυλακτήρα και των προβολέων. Πλέον αυτών, το νέο COLT έχει στη φαρέτρα του μία σειρά από προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) που υπόσχονται αυξημένη ενεργητική ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Το νέο COLT ενσωματώνει έως και 12 αισθητήρες υπερήχων και τέσσερις κάμερες, καθώς και αισθητήρες ραντάρ για να μπορεί ο οδηγός να έχει μία πλήρη εικόνα 360° του οχήματος και του περιβάλλοντός του. Εισάγει μία ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων ADAS στην κατηγορία Β, που συνεισφέρουν στην ασφάλεια των επιβατών και των υπολοίπων χρηστών των δρόμων, μειώνοντας ταυτόχρονα το στρες της οδήγησης.

Η λίστα των συστημάτων ADAS στο νέο COLT περιλαμβάνει: Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Around View Monitor, Automatic High Beam, Blind Spot Warning, Forward Collision Mitigation system, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist, Easy Park Assist, Rear Cross Traffic Alert και Traffic Sign Recognition.

Όλες οι τεχνολογίες είναι διαισθητικές και έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν πιο εύκολο το έργο του οδηγού.  Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Easy Park Assist. Το σύστημα παρέχει hands-free στάθμευση σε χώρους με κάθετη, παράλληλη ή λοξή διάταξη, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τους αισθητήρες υπερήχων και την πίσω κάμερα. Το σύστημα είναι πολύ απλό στη χρήση και το μόνο που πρέπει να κάνει ο οδηγός είναι να πατήσει τον διακόπτη Park Assist και να επιλέξει τον τύπο του χώρου στάθμευσης. Σε ταχύτητες κάτω των 10km/h το όχημα θα σαρώσει στη συνέχεια το χώρο, ελέγχοντας πλήρως το τιμόνι, ενώ ο οδηγός θα ρυθμίσει την ταχύτητα μέχρι να ολοκληρωθεί η στάθμευση. Με το σύστημα αυτό, το όχημα εξέρχεται ακόμα και από παράλληλους χώρους στάθμευσης. Απλό και ταυτόχρονα βολικό.

Η βασική έκδοση εξοπλισμού INFORM περιλαμβάνει Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας (Speed Limiter), προειδοποίηση απόστασης (Distance Warning), σύστημα Forward Collision Mitigation, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Keeping Assist) και αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), ενώ οι εκδόσεις INSTYLE επωφελούνται από ένα πακέτο 14 τεχνολογιών ασφαλείας. Σε κάθε περίπτωση, οι επιβάτες απολαμβάνουν ασφάλεια και ξεγνοιασιά, όποια κι είναι η επιλογή τους.

Για να καταστήσει την οδηγική εμπειρία όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη, το νέο COLT ενσωματώνει μια σειρά λειτουργιών που αναβαθμίζουν την άνεση. Όπως είναι, για παράδειγμα, το ηλεκτρικό χειρόφρενο και το Keyless Operation System, το οποίο ανιχνεύει πότε ο οδηγός φεύγει και κλειδώνει αυτόματα το όχημα όταν αυτός απομακρύνεται πάνω από ένα μέτρο.

Συστήματα κίνησης και πλαίσιο

Καθώς η εποχή μας φέρνει νέα δεδομένα, το ζητούμενο είναι η ισορροπία ανάμεσα στην αποδοτικότητα και τις επιδόσεις και το νέο COLT προσφέρει εξελιγμένες λύσεις για τις ανάγκες της σύγχρονης κινητικότητας. Ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες μετάδοσης κίνησης και προσφέρει μια σειρά επιλογών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της απαιτητικής κατηγορίας B στην Ευρώπη - με την εξηλεκτρισμένη, υβριδική τεχνολογία να συνεισφέρει στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στην αύξηση της αποδοτικότητας καυσίμου.

Ο βασικός κινητήρας του νέου COLT είναι ένας καινοτόμος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.0L με σύστημα ψεκασμού πολλαπλών σημείων, ο οποίος συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων και αποδίδει ισχύ 67ps και ροπή 95 Nm. Το σύστημα κίνησης συμβάλει στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών ρύπων σε μόλις 118-121g/km βάσει του επίσημου κύκλου WLTP και καταναλώνει 5,2-5,4 λίτρα/100km.

Ακολουθεί η υπερτροφοδοτούμενη τρικύλινδρη μονάδα 1.0L MPI-T που αποδίδει 91ps/160Nm. Συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και απευθύνεται σε όσους αναζητούν υψηλότερες επιδόσεις, οι οποίες όμως δεν επιτυγχάνονται σε βάρος της αποδοτικότητας, καθώς η κατανάλωση περιορίζεται στα 5,1-5,5 λίτρα/100km με εκπομπές ρύπων 116-124g/km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Με το κοινό να αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, το νέο COLT έρχεται στην Ευρώπη με ένα εξηλεκτρισμένο, πλήρως υβριδικό (HEV) σύστημα κίνησης, το οποίο συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.6L ικανό να παράγει ισχύ 143ps και ροπή 148Nm (ICE) και 205Nm (e-motor). Η συγκεκριμένη μονάδα συνεργάζεται με ένα προηγμένο multi-mode αυτόματο κιβώτιο.

Το υβριδικό σύστημα συνδυάζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης με έναν ηλεκτροκινητήρα 36 kW και μια γεννήτρια υψηλής τάσης τοποθετημένη κάτω από το καπό, καθώς και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 1,2 kWh ενσωματωμένη στο πίσω μέρος. Με την ανάκτηση ενέργειας μέσω πέδησης, η  αποδοτικότητα βελτιώνεται. Το σύστημα αναδεικνύει τα πλεονεκτήματά του σε περιβάλλον της πόλης, όπου έως και το 80% του χρόνου οδήγησης πραγματοποιείται με τον ηλεκτροκινητήρα ενεργό. Ως αποτέλεσμα, η αυτονομία του νέου COLT αγγίζει τα 900km, οι εκπομπές CO2 μειώνονται στα 94-102g/km, και οι τιμές κατανάλωσης κυμαίνονται μεταξύ 4,2-4,5  λίτ./100km.

Στα προηγμένα συστήματα κίνησης έρχονται να προστεθούν τεχνολογίες πλαισίου που διατίθενται μέσω της πλατφόρμας CMF-B της Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance. Ο συνδυασμός μιας διάταξης ψευδο-MacPherson εμπρός και ενός ημιάκαμπτου άξονα με αμορτισέρ πίσω προσφέρει ένα επίπεδο εκλεπτυσμένης συμπεριφοράς που ταιριάζει στο αστικό περιβάλλον, αλλά και την απαραίτητη απόδοση και άνεση ακόμα και για μεγαλύτερα ταξίδια.

Οι ρυθμίσεις του νέου COLT προσαρμόζονται με ακρίβεια στις εκάστοτε απαιτήσεις. Με τη βοήθεια του συστήματος Multi-Sense, οι οδηγοί έχουν ακόμα καλύτερο έλεγχο της δυναμικής του οχήματος και της οδικής του συμπεριφοράς. Ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσω του SDA. Ο οδηγός μπορεί να αλλάξει τα drive modes και την απόκριση των συστημάτων διεύθυνσης και μετάδοσης κίνησης, έτσι ώστε το νέο COLT να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

Αξεσουάρ

Το νέο COLT μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στις απαιτήσεις των πελατών με μία σειρά αξεσουάρ που ξεκλειδώνουν νέες δυνατότητες σε επίπεδο σχεδίασης, άνεσης, ασφάλειας, μεταφοράς εξοπλισμού και δραστηριοτήτων αναψυχής.

Η πολυπληθής γκάμα αξεσουάρ περιλαμβάνει δεκάδες στοιχεία, όπως προστατευτικά εισόδου, σπορ πεντάλ, διακόσμηση πίσω πόρτας, πλαϊνά αυτοκόλλητα, πατάκια, λασπωτήρες, κιτ καπνιστή, διαχωριστικό γρίλιας, κοτσαδόρο, πίσω σχάρα ποδηλάτων, κάλυμμα χώρου αποσκευών δύο όψεων, επώνυμες μπαγκαζιέρες οροφής και πολλά ακόμα.

Mitsubishi Motors Service Commitment 

Όπως όλα τα οχήματα της Mitsubishi Motors που πωλούνται στην Ευρώπη, το νέο COLT συνοδεύεται από το  Mitsubishi Motors Service Commitment, που αποτελεί διαβεβαίωση για τους πελάτες και απόδειξη της ποιότητας και της εμπιστοσύνης της μάρκας στα οχήματά της.

Το νέο COLT, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, επωφελείται από:

Εργοστασιακή εγγύηση 5-ετών/100.000 km.
Εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας 12 ετών.
Εγγύηση μπαταρίας συστήματος κίνησης 8 ετών/160.000 km 
Εγγύηση χωρητικότητας μπαταρίας 8 ετών /160 000 km.
Οδική βοήθεια 5 ετών (Mitsubishi Motors Assistance Package).

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση των ομάδων της Alpine Motorsports στη F1 και το πρωτάθλημα Endurance

« Προηγούμενο άρθρο

Η M-Sport Ford World Rally Team αποκαλύπτει το livery του νέου Puma Hybrid Rally1

Χορηγοί