• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Hero θα κυκλοφορήσει την X440 Roadster τον Ιανουάριο του 2024
Νέα Αγοράς 07/01/2024 - 00:15

Η κυκλοφορία αυτής της μοτοσυκλέτας είναι σύμφωνη με τα σχέδια της Hero για την παροχή περισσότερων ποιοτικών μοντέλων στην αγορά.

Το 2023 ήταν μια μεγάλη χρονιά τόσο για τη Harley-Davidson όσο και για την Ινδική εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών Hero MotoCorp. Το ντεμπούτο της X440 στην Ινδία σηματοδότησε την πρώτη παρουσίαση και για τις δύο μάρκες. Για την Harley-Davidson, ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού σχεδιασμένη ειδικά για την Ινδική αγορά, καθώς και το μοναδικό μονοκύλινδρο μοντέλο στην τρέχουσα γκάμα της. Για την Hero MotoCorp, ήταν το πρώτο της βήμα στην κατηγορία premium, που εξυπηρετούσε την αυξανόμενη αγορά στην Ινδία.

Όπως συμβαίνει συνήθως όταν δύο εταιρείες συνεργάζονται για να κυκλοφορήσουν ένα νέο μοντέλο, κάθε μάρκα έρχεται με τη δική της έκδοση. Το έχουμε δει αυτό με την KTM και την CFMoto, με την τελευταία να κυκλοφορεί την 800NK, μία μοτοσυκλέτα με παρόμοιες τεχνικές βάσεις με την Αυστριακή KTM. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Harley και τη Hero, καθώς η Hero MotoCorp φέρεται να κυκλοφορεί τη δική της έκδοση της ρετρό roadster των 440 κ.εκ. στην εκδήλωση Hero World που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιανουαρίου 2024. Η Hero MotoCorp μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο.

Δεδομένου του γεγονότος ότι η Hero ήταν αυτή που ανέπτυξε και κατασκεύασε την X440, το πιθανότερο είναι να περιμένουμε ότι η μοτοσυκλέτα της επωνυμίας Hero θα έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με αυτά της X440. Οι πιθανότητες είναι ότι θα έχει επίσης εμπνευσμένη ρετρό σχεδίαση, καθώς μοτοσυκλέτες όπως η Honda CB350 H’Ness και η Royal Enfield Classic 350 έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής στην Ινδία. Επιπλέον, η βασική κατασκευή της X440 είναι κάτι περισσότερο από μία όμορφη roadster καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αξιόπιστη μοτοσυκλέτα τόσο για καθημερινές μετακινήσεις όσο και για μεγαλύτερα ταξίδια εκτός πόλης.

Η Hero ανέπτυξε τον κινητήρα που τροφοδοτεί την X440 – έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 440 κ.εκ., αερόψυκτο και ελαιόψυκτο, με ψεκασμό καυσίμου, με αξιοσέβαστη ισχύ 27 ίππων και 38 Nm ροπής. Αυτή η ισχύς μεταφέρεται στον πίσω τροχό μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η X440 διαθέτει ανεστραμμένα πιρούνια KYB και διπλή διάταξη πίσω αμορτισέρ με αέριο. Τα φρένα αποτελούνται από έναν μονό δίσκο 320 mm μπροστά και έναν δίσκο 240 mm πίσω, με ABS δύο καναλιών.

Μόλις κάνει το επίσημο ντεμπούτο της η έκδοση με σήμα Hero της Harley X440, η Hero MotoCorp θα έχει δύο μοντέλα στην premium κατηγορία. Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε την Karizma XMR, ένα σπορ μοντέλο με δυνατό κινητήρα 210 κ.εκ. με μοντέρνο στυλ και τεχνολογία. Η κυκλοφορία μίας ρετρό μοτοσυκλέτας roadster με ελαφρώς μεγαλύτερο κινητήρα σίγουρα θα προσελκύσει τους λάτρεις των ρετρό που αναζητούν μία αξιόπιστη μοτοσυκλέτα τόσο για καθημερινές μετακινήσεις όσο και για εκδρομές το Σαββατοκύριακο. Όπως αναφέρθηκε, η μοτοσυκλέτα αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 22 Ιανουαρίου του 2024, με κρατήσεις και δοκιμαστικές βόλτες να αναμένονται από τον Φεβρουάριο και μετά.

Επόμενο άρθρο »

Μπότες Sidi Adventure 2 Gore-Tex

« Προηγούμενο άρθρο

Riding School 2024 - Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στην Αττική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα