• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα Ford Mustang Mach-E ως όχημα ταχείας ανταπόκρισης
H London Ambulance Service επιστρατεύει νέα οχήματα
4auto 16/12/2023 - 23:23

Για το προσωπικό που εργάζεται σε υπηρεσίες ταχείας ανταπόκρισης, τόσο η ευελιξία όσο και η ταχύτητα του οχήματος που θα σπεύσει για βοήθεια είναι παράγοντες ζωτικής σημασίας.

 Στο Λονδίνο, στην περίπτωση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, τη λύση στις παραπάνω απαιτήσεις έρχεται να προσφέρει η Ford με την ηλεκτρική Mustang Mach-E, η οποία ολοκληρώνει μια πλήρη 12ωρη βάρδια χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 του στόλου των οχημάτων άμεσης ανταπόκρισης.

Οι πάνω από 40 ηλεκτρικές Ford Mustang Mach-E που έχει ήδη στο δυναμικό της η London Ambulance Service φέρουν επίσης ειδικό εξοπλισμό με μια μονάδα ενσωμάτωσης SYNC που αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτελεσματική για την καλύτερη προβολή δεδομένων από τον υπολογιστή της υπηρεσίας ασθενοφόρων που είναι τοποθετημένος στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.

Από τη στιγμή που ο Marek Lowicz-Brady φοράει τη στολή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Λονδίνου, γνωστή ως London Ambulance Service (LAS), πριν από μια 12ωρη βάρδια ως παραϊατρικός ο οποίος εργάζεται μόνος σε ένα αυτοκίνητο ταχείας ανταπόκρισης, δεν ξέρει τι να περιμένει. Όπως κάθε μεγάλη πόλη, έτσι και το Λονδίνο είναι ένα μέρος στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Έτσι, ο Marek πρέπει να είναι πάντα προετοιμασμένος να λάβει αποφάσεις μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου που θα μπορούσαν να σώσουν μια ζωή.

Προκειμένου να φτάσουν στα επείγοντα περιστατικά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, οι διασώστες της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Λονδίνου χρησιμοποιούν 42 ειδικά προσαρμοσμένες Ford Mustang Mach-E της Μονάδας Ταχείας Ανταπόκρισης (Fast Response Unit - FRU). Ο Marek χρησιμοποιεί μια από αυτές και έχοντας πάντα μαζί του το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού που υπάρχει σε ένα ασθενοφόρο, αξιοποιεί στο έπακρο τόσο την ευελιξία όσο και τις επιδόσεις της ηλεκτρικής Mustang Mach-E για να κόψει δρόμο και να αποφύγει την κίνηση της πόλης.

Εκτός από τις επιδόσεις, η Ford Mustang Mach-E επιλέχθηκε επίσης για την ικανότητά της να ολοκληρώνει μια πλήρη βάρδια χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 του στόλου. Αλλά για τον Marek και τους υπόλοιπους συναδέλφους του το πιο σημαντικό είναι να φτάνουν γρήγορα στους ασθενείς, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες, την κρίση, αλλά και την εκπαίδευσή τους ώστε να κάνουν τη διαφορά την κρίσιμη στιγμή. Και γι' αυτό η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E αποδεικνύεται ο τέλειος συνεργάτης.

Επόμενο άρθρο »

Hyundai Kona: Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Kαταγραφή της 70χρονης ιστορίας του Ράλλυ Ακρόπολις

Χορηγοί