• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha XSR900 GP 2024: κλασικό στυλ με προηγμένη τεχνολογία
Τεστ-Μοντέλα 22/11/2023 - 11:42

Από την παρουσίασή της στα τέλη Οκτωβρίου του 2023, οι λάτρεις σε όλο τον κόσμο έχουν προσελκυσθεί από την ομορφιά της με τη ρετρό έμπνευση. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα, ο ενθουσιασμός έχει αυξηθεί καθώς περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει την XSR900 GP αυτοπροσώπως. Έκανε μια δυνατή εμφάνιση στην EICMA 2023 στο Μιλάνο για να ξεκινήσει από τις 20 Νοεμβρίου του 2023, να είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν με την πρώτη ματιά αυτό που φαίνεται να λείπει στην XSR900 GP, είναι το πλήρες φέρινγκ, αντί για μισό φέρινγκ, η Yamaha Motor Europe το σκέφτηκε επίσης. Προσφέρει ένα αποκλειστικό πακέτο Racer που περιλαμβάνει ταιριαστό χρώμα στο κάτω μέρος, φιμέ ζελατίνα, σπορ βάση πινακίδας κυκλοφορίας και πλήρη εξάτμιση Akrapovič. Με εμφάνιση που θυμίζει την YZR500 που είχε νικηφόρα πορεία στις δεκαετίες του '80 και του '90 η XSR900 GP τιμά την αγωνιστική κληρονομία της Yamaha.

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει τον γνωστό τρικύλινδρο κινητήρα 890 κ.εκ. ισχύος 119 ίππων στις 10,000 σ.α.λ., με ροπή 93Nm στις 7,000 σ.α.λ., δυνατό σύστημα πέδησης και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB που βελτιώνουν την οδήγηση, ενώ τα ενσωματωμένα προγράμματα και το εκτεταμένο πακέτο ηλεκτρονικών, ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα της τεχνολογίας ακόμη περισσότερο.

Η ξεχωριστή σχεδίαση του φέρινγκ πέρα από την εμφάνιση έχει και πολύ καλή αεροδυναμική κάλυψη του αναβάτη και των χεριών του, με αποτέλεσμα τις καλές επιδόσεις και την αυξημένη τελική ταχύτητα. Με έναν ρετρό σχεδιασμό και πλήρης τεχνολογίας η XSR900 GP έρχεται να εντυπωσιάσει τόσο με το διαφορετικό της design όσο και με τις επιδόσεις του συνόλου κινητήρα, πλαισίου, αναρτήσεων και ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, που υπόσχονται συγκινήσεις στη σπορ οδήγηση.



 

Επόμενο άρθρο »

Οδηγούμε την Πρωταθλήτρια Yamaha R6 Next Gen

« Προηγούμενο άρθρο

Μία “γυμνή” εμπνευσμένη από αγώνες: η νέα CFMoto 800NK GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα