• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος Head of Sales & Marketing Volkswagen
4auto 17/10/2023 - 22:55

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ



Η Kosmocar A.E. ανακοινώνει ότι ο κ. Διονύσης Μπατιστάτος μετά από 40 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και 32 επιτυχημένα έτη στο χώρο του αυτοκινήτου, αποφάσισε να αποσυρθεί σταδιακά από την ενεργό δράση.

Κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς πορείας του στην Kosmocar, διετέλεσε Διευθυντής Sales & Marketing Volkswagen, Διευθύνων Σύμβουλος Karenta και τέλος Γενικός Διευθυντής επί Εμπορικών Θεμάτων & Head of Sales & Marketing Volkswagen συντελώντας ουσιαστικά στην επιτυχημένη πορεία των εταιρειών Kosmocar και Karenta. 

Ο κ. Ζακ Χαζάν με παρακαταθήκη την καθοριστική συμβολή του στη δημιουργία και υλοποίηση εμπορικών στρατηγικών προτεραιοτήτων που οδήγησαν στην  επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων και την εδραίωση στην αγορά ηγετικής θέσης της μάρκας για την οποία ήταν υπεύθυνος, αναλαμβάνει τη θέση του Head of Sales & Marketing Volkswagen.

Ο κ.  Χαζάν ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στη Λιανική στο After Sales, το 2001 στην Ford και το 2003 στην Opel,  για να συνεχίσει την πορεία του  το 2005 στην BMW Hellas όπου παρέμεινε μέχρι το 2014 περνώντας από θέσεις ευθύνης όπως AFS Area Manager, Dealer Development Manager, Sales Area Manager, AFS Director.

O κ. Ζακ Χαζάν νέος Head of Sales & Marketing Volkswagen.
O κ. Ζακ Χαζάν νέος Head of Sales & Marketing Volkswagen.

Το 2014 ανέλαβε στην Toyota Hellas τη θέση του AFS Director. Στη συνέχεια, διετέλεσε Aftersales, Network Development & Training Director (2017-2019), Sales Director (2019-2020) και Sales, Value Chain Performance & F&I Director (2020-2023) συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διαρκή αύξηση των δεικτών αποτελεσματικότητας των πωλήσεων της εταιρείας. 

Είναι μηχανολόγος μηχανικός με BEng. in Automotive Engineering από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire και μεταπτυχιακό από το Cranfield University UK, ενώ είναι κάτοχος Professional MBA από το Hellenic American University.

Ο κ. Μπατιστάτος θα διατηρήσει τις αρμοδιότητες του Γενικού Διευθυντή επί Εμπορικών Θεμάτων μέχρι το τέλος του έτους προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή ένταξη του κ. Χαζάν στην Εταιρεία.

Η Kosmocar ευχαριστεί τον κ. Διονύση Μπατιστάτο και καλωσορίζει τον κ. Ζακ Χαζάν στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Επόμενο άρθρο »

Με την BMW σειρά M σε 2 και 4 τροχούς, στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Drift Brothers στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο

Χορηγοί