• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, ξεκίνησε ένα μοναδικό οδοιπορικό στην Ευρώπη με μία BMW R Transcontinental
Νέα Αγοράς 08/08/2023 - 00:58

Σε μία περιπετειώδης απόπειρα, ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος – φωτογράφος, Κωνσταντίνος Μητσάκης παρέα με τον γιό του, Γιώργο, ξεκίνησαν στις 31 Ιουλίου 2023 ένα αξιοσημείωτο ταξίδι σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μια BMW R 18 TRANSCONTINENTAL, συντροφεύει το περιπετειώδες οδοιπορικό EUROPEAN HERITAGE TOUR” των 12.500 χιλιομέτρων, διάρκειας 43 ημερών, σε 20 Ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Μονακό, Γαλλία, Ανδόρρα, Ισπανία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Σερβία, και Βόρεια Μακεδονία).

H BMW R 18 TRANSCONTINENTAL συνδυάζει τη συναρπαστική ισχύ του "Big Boxer" με κλασική φιλοσοφία πλαισίου που βασίζεται σε ιστορικά μοντέλα, πλούσιο εξοπλισμό και μία στιλάτη σχεδίαση. Αυτά τα χαρακτηριστικά την καθιστούν ξεχωριστή για μακρινά ταξίδια και ιδανική επιλογή για ‘cool’ touring & cruising.

Ο έμπειρος αναβάτης θα αποθανατίσει την απαράμιλλη ομορφιά κάθε γωνιάς της Ευρώπης ενώ ταυτόχρονα θα καταγράψει στο πέρασμά του τις διαφορετικές κουλτούρες, τα γραφικά τοπία αλλά και τις συναρπαστικές ιστορίες που τον περιμένουν. Αξιοσημείωτοι σταθμοί στο ταξίδι του θα αποτελέσουν το Nordkapp της Νορβηγίας, αλλά και η Γέφυρα του Γιβραλτάρ.

Καθ’ όλη την διάρκεια του μοναδικού οδοιπορικού, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης θα μοιράζεται της εμπειρίες του μέσω φωτογραφιών και βίντεο τα οποία θα δημοσιεύονται στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε αυτά της BMW Motorrad Hellas.

Επόμενο άρθρο »

Άνοιξε η προπώληση των εισιτηρίων για την ΕΚΟ Super Special Stage

« Προηγούμενο άρθρο

QJMOTOR CTR 125 L/C 4V ABS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα