• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MotoGP™ μένει αποκλειστικά στην COSMOTE TV στην Ελλάδα
Μέχρι και το 2026!
Νέα Αγοράς 03/08/2023 - 08:00

“Το πιο συναρπαστικό άθλημα του μηχανοκίνητου κόσμου, μένει στην COSMOTE TV μέχρι και το 2026”, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της Dorna, που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα παγκοσμίως. 

Η COSMOTE TV θα παραμείνει ο αποκλειστικός συνεργάτης των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM MotoGP™ συμπεριλαμβανομένης της χρονιάς 2026. Μια νέα τριετής συμφωνία επεκτείνει τη μακροχρόνια συνεργασία που ξεκίνησε το 2012, διαβεβαιώνοντας τους οπαδούς σε όλην την Ελλάδα ότι θα παίρνουν το περισσότερο δυνατόν από το συναρπαστικότερο μηχανοκίνητο άθλημα: το MotoGP™.
Χάρις σε αυτήν την τριετή επέκταση τα κανάλια COSMOTE SPORT θα συνεχίσουν να προσφέρουν περιεκτική κάλυψη από όλα τα  MotoGP™ Grands Prix, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών, των κατατακτηρίων και του νέου Αγώνα Tissot Sprint, που συνεχίζει να προσφέρει φοβερό θέαμα σε όλον τον κόσμο τα Σάββατα.
Η COSMOTE TV επίσης μεταδίδει όλους τους Αγώνες της Moto2™ και της Moto3™, όπως επίσης και αυτούς του FIM Enel MotoE™ World Championship και του Red Bull MotoGP™ Rookies Cup, δίνοντας ένα πλήρες πρόγραμμα από την καλύτερη αγωνιστική μοτοσυκλέτα μέχρι και το 2026.

Κάθε Κυριακή η εκπομπή της COSMOTE TV "GRAND PRIX" θα προβάλει επίσης όλη τη δράση και τα τελευταία νέα από τα πιο δημοφιλή μηχανοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου του MotoGP™.

Επόμενο άρθρο »

QJMOTOR CTR 125 L/C 4V ABS

« Προηγούμενο άρθρο

Χρειάζεται το μοχλικό σύστημα στην πίσω ανάρτηση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα