• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η BMW Motorrad παρουσιάζει το BMW Motorrad Welt.
Νέα Αγοράς 03/08/2023 - 00:09

Μία ασύγκριτη εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες στο σπίτι της μάρκας στις εγκαταστάσεις παραγωγής της BMW Motorrad στο Βερολίνο.

Με το BMW Motorrad Welt, η BMW Motorrad δημιουργεί για πρώτη φορά στην 100χρονη ιστορία της τον δικό της κόσμο εμπειρίας σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάρκα και τις μοτοσικλέτες της. Η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της παραγωγής της BMW Motorrad, στο χώρο του εργοστασίου Berlin-Spandau - ακριβώς εκεί όπου κατασκευάζονται οι μοτοσικλέτες BMW από το 1969. Πίσω από μία ιστορική πρόσοψη από τούβλα στον Πύργο Julius στο Spandau, βρίσκεται η εγκατάσταση παραγωγής των μοτοσικλετών BMW. Το BMW Motorrad Welt θα «μετακομίσει» σε ένα επίσης ιστορικό διατηρητέο κτίριο που χτίστηκε μεταξύ 1914 και 1917, ενώ η έναρξη λειτουργίας του έχει προγραμματιστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

BMW Motorrad Welt : Το σπίτι της μάρκας.
«Με το BMW Motorrad Welt, προσφέρουμε στη μάρκα μας ένα σπίτι στο Βερολίνο, εκεί όπου κατασκευάζονται οι μοτοσικλέτες μας. Το BMW Motorrad Welt θα είναι το νέο μας "Home of the Brand". Σε μια επιφάνεια που καλύπτει περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα, δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάρκας που συνδέει την BMW Motorrad με την κοινότητά της, το κοινό και τους εργαζομένους της με έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό, αυθεντικό και ζωντανό τρόπο. Οι ποικίλες εμπειρίες περιλαμβάνουν μία διαδραστική παρουσίαση των σύγχρονων προϊόντων της BMW Motorrad, συναρπαστικές ξεναγήσεις στο εργοστάσιο, μοναδικά ταξίδια γαστρονομίας αλλά και εκδηλώσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εξωτερικών και εσωτερικών κρατήσεων. Το BMW Motorrad Welt αποτελεί μία μοναδική και συναρπαστική πλατφόρμα για μια συναισθηματική συνάντηση με τον κόσμο της BMW Motorrad», σχολιάζει ο Dr. Markus Schramm, επικεφαλής της BMW Motorrad, συνοψίζοντας τους ακρογωνιαίους λίθους του BMW Motorrad Welt.

Διαδραστικές εκθέσεις και συναρπαστικές περιηγήσεις του εργοστασίου.
Στην καρδιά του BMW Motorrad Welt βρίσκονται τα τρέχοντα οχήματα της BMW Motorrad που παρουσιάζονται με διαδραστικό τρόπο, πλαισιωμένα από ειδικά εκθέματα - για παράδειγμα, με θέμα το customizing - καθώς και επιλεγμένες προτάσεις από τη σειρά εξοπλισμού και ειδών ένδυσης της BMW Motorrad και τα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι πύλες του εργοστασίου ανοίγουν επίσης για τους επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν τον συναρπαστικό τρόπο παραγωγής των μοτοσικλετών BMW. Περισσότεροι από 2.200 εργαζόμενοι παράγουν καθημερινά περίπου 900 οχήματα των κατηγοριών Sport, Tour, Roadster, Heritage, Adventure και Urban Mobility σε μια επιφάνεια σχεδόν 220.000 τετραγωνικών μέτρων. Ένα ολοκληρωμένο όχημα βγαίνει από τη γραμμή συναρμολόγησης περίπου κάθε 60 δευτερόλεπτα.

Το εργοστάσιο του BMW Group στο Βερολίνο είναι μία από τις πιο παραδοσιακές και ταυτόχρονα από τις πλέον καινοτόμες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο Βερολίνο και την ευρύτερη περιοχή.

Μια ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου και στις αίθουσες παραγωγής είναι η τέλεια ευκαιρία για να πάρετε μία γεύση από το τί γίνεται στα παρασκήνια της παραγωγής της BMW Motorrad.  Και αυτό δεν είναι ενδιαφέρον μόνο για τους λάτρεις των μοτοσικλετών.

Συναισθηματική πλατφόρμα για ποικίλες εκδηλώσεις καθώς και δυνατότητα κρατήσεων.
Ένας χώρος σχεδιασμένος με γνώμονα την ευρυχωρία και το συναίσθημα, το BMW Motorrad Welt προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για τη διεξαγωγή ποικίλων εκδηλώσεων. Είτε πρόκειται για συνέδρια, διαδραστικά εργαστήρια, συσκέψεις, εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, συγκεντρώσεις ή γιορτές - το BMW Motorrad Welt δημιουργεί πάντα το κατάλληλο, συναρπαστικό περιβάλλον και προσφέρει επίσης τις εγκαταστάσεις του για ενοικίαση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες.

Συναρπαστικές ζωντανές μεταδόσεις ή συναντήσεις με VIPs της μοτοσικλέτας αποτελούν σταθερή αξία στο BMW Motorrad Welt, όπως και τα εργαστήρια που αφορούν τις επισκευές, οι συναυλίες στο living room, οι συναντήσεις για αυτόγραφα με γνωστούς καλλιτέχνες και το Motorcycle Cinema. Ό,τι κι αν πρόκειται να βιώσετε, στο BMW Motorrad Welt όλα γίνονται μια μοναδική εμπειρία.

Έναρξη λειτουργίας του BMW Motorrad Welt στις 28 Σεπτεμβρίου 2023.
Το BMW Motorrad Welt θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 σε μία εορταστική ατμόσφαιρα. Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 150 προσκεκλημένοι από τον κόσμο της πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, καθώς και πρεσβευτές της μάρκας και φίλοι της 100χρονης ιστορίας της BMW Motorrad.

Την επομένη, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, οι προσκεκλημένοι μπορούν να προσβλέπουν σε ένα ακόμη κορυφαίο γεγονός, με το μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Customizing BMW Motorrad που βασίζεται στα μοντέλα BMW R 18.

Από το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, το BMW Motorrad Welt θα ανοίξει τις πύλες του στις 10:00 π.μ. για επισκέπτες και κοινό από όλο τον κόσμο.

BMW Motorrad Welt – Ώρες Λειτουργίας.

  •     - Δευτέρα - Κυριακή:   10:00 π.μ. – 7:00 μ.μ.
  •     - Δημόσιες αργίες:     Κλειστό.

Επόμενο άρθρο »

Χρειάζεται το μοχλικό σύστημα στην πίσω ανάρτηση;

« Προηγούμενο άρθρο

Η SYM NH-T 300 και ο Μητσάκης ολοκλήρωσαν το ταξιδιωτικό "SYM SIBERIA"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα