• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ο Marquez θα πάει στη Ducati
Ακόμα και αν δεν του αρέσει η προσφορά
Νέα 02/06/2023 - 15:14

Ο Jorge Lorenzo απολαμβάνει να κάνει προβλέψεις για το μέλλον του MotoGP. Εάν αυτές αποδειχθούν ακριβείς, θα έχουμε μια πραγματικά "ταραχώδη" περίοδο αγοράς στα χέρια μας τον επόμενο καιρό.

Ο Lorenzo είναι πεπεισμένος ότι ο Marc Marquez θα φύγει από τη Honda στο τέλος του 2024, όταν λήξει το συμβόλαιό του. Πού θα πάει;

"Πιστεύω ότι ο Marquez θα πάει στη Ducati. Θα λάβει μια προσφορά που δεν θα τον κάνει χαρούμενο, αλλά θα τη δεχτεί", είπε ο Lorenzo. "Δεν ξέρω αν θα είναι στην εργοστασιακή ή σε μια δορυφορική ομάδα, αλλά μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια χωρίς να κερδίζει, θα θέλει να το κάνει ξανά. Θα είναι τριάντα ενός, τριάντα δύο ετών. Οι νεαροί αναβάτες είναι γρήγοροι, αλλά ο Marc Marquez είναι ο Marc Marquez".

Προς το παρόν, ο Jorge ρωτήθηκε επίσης ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αποκλείοντας τον Bagnaia από τις επιλογές του. "Ο Μartin ή ο Bastianini - θα είναι σίγουρα μια Ducati", είπε. "Μου αρέσει ο Enea. Απλώς πρέπει να βελτιωθεί στις κατατακτήριες και στους πρώτους γύρους. Είναι ένα κτήνος τους αγώνες". 

Αναφέρθηκε επίσης σχετικά με τις φήμες για τη μετακίνηση του Μartin στη Yamaha: "Ο Jorge προσβλήθηκε που η Ducati προτίμησε τον Bastianini για την εργοστασιακή ομάδα".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Misano ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Oliveira: Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να είμαι στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα