• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεταφέρεται η ποινή του Marc Marquez
Στο πρώτο Grand Prix που θα συμμετάσχει
Νέα 28/03/2023 - 12:17

Oι αγωνοδίκες της FIM επιβεβαίωσαν ότι αφού ανακοινώθηκε ότι ο Marc Marquez θα χάσει το επερχόμενο Gran Premio Michelin de la República Argentina λόγω τραυματισμού, η διπλή ποινή μεγάλου γύρου θα μεταφερθεί στο Red Bull Grand Prix της Αμερικής.


Ακολουθεί το έγγραφο της απόφασης:

Στις 26 Μαρτίου 2023, στις 14:06:02, κατά τη διάρκεια του αγώνα MotoGP του GRANDE PRÉMIO TISSOT DE PORTUGAL στη στροφή 3, ο αναβάτης #93 παρατηρήθηκε ότι ήταν υπερβολικά επιθετικός και προκάλεσε σύγκρουση με τον αναβάτη #88.

Για τους παραπάνω λόγους, η επιτροπή αγωνοδικών FIM MotoGP επέβαλε μια διπλή ποινή μεγάλου γύρου για τον αγώνα GRAN PREMIO MICHELIN DE LA REPÚBLICA ARGENTINA MotoGP, σύμφωνα με τα άρθρα 3.2.1 και 3.3.2.3.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής που ελήφθη στις 26/03/2023 στις 15:13, η Επιτροπή αγωνοδικών FIM MotoGP διευκρινίζει την απόφασή της όσον αφορά τη δυνατότητα εφαρμογής. Λαμβάνοντας υπόψη τον τραυματισμό και τη μη συμμετοχή του Marc Marquez, αναβάτης #93, στο GRAN PREMIO MICHELIN DE LA REPÚBLICA ARGENTINA, και με σκοπό τη συμμόρφωση με την πρόθεση στην οποία βασίζεται η απόφαση που ελήφθη από την επιτροπή, η διπλή ποινή μεγάλου γύρου θα εκτελεστεί από τον αναβάτη στον επόμενο αγώνα MotoGP στον οποίο θα μπορεί να συμμετάσχει.

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: Ήξερα ότι η αρχή του αγώνα θα ήταν πολύ σημαντική

« Προηγούμενο άρθρο

O Oliveira χάνει το Grand Prix της Αργεντινής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα