• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου
Τετάρτη 29/3 έως και Κυριακή 2/4
Νέα Αγοράς 27/03/2023 - 15:46

Σε δυο ημέρες από σήμερα, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, ανοίγει τις πύλες της η μεγάλη ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) και θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου.  


Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας, διασφαλίζοντας μια διοργάνωση ακόμη πιο μεγάλη, ακόμη πιο δυναμική, με σκοπό πάντα να μεταφέρει στο κοινό τον παλμό του κόσμου της μοτοσυκλέτας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και τη φροντίδα, τις υπηρεσίες, όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, να παρακολουθήσει σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης αλλά και να οδηγήσει σε οργανωμένο χώρο πίστας (test ride) όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες.

Η έκθεση που αποτελεί θεσμό για τον κόσμο του δικύκλου τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας.

Αυτή τη χρονιά, δυο μεγάλες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, η Κ. Λαμάρης και η Be Best, ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν την υπογραφή τους στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διοργάνωση της ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της.

Σας περιμένουμε όλους να δώσετε το παρόν σε αυτή τη μοναδική έκθεση που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Η έκθεση θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της για το κοινό το Τετάρτη 29 Μαρτίου και θα παραμείνει επισκέψιμη έως και την Κυριακή 02 Απριλίου

Τετάρτη έως Παρασκευή 14.00 - 21.00
Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 21.00

Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO)
 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha συνεχίζει την ανάπτυξη του AMSAS

« Προηγούμενο άρθρο

Scorpion EXO-1400 Evo Carbon Air

Χορηγοί