• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Viñales: Ήταν ένα υπέροχο αποτέλεσμα
Η μοτοσυκλέτα μας είναι ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική
Νέα 27/03/2023 - 12:34

Το πρώτο Grand Prix της σεζόν του 2023 στο Portimao μπορεί να κριθεί ως επιτυχημένο για την Aprilia. Στον αγώνα Sprint είχαν 3 μοτοσυκλέτες μέσα στις πρώτες 9 βαθμολογούμενες θέσεις, ενώ στον "κανονικό" αγώνα της Κυριακής, ο Maverick Viñales κυνήγησε μέχρι το τέλος τον Francesco Bagnaia και έφτασε τελικά σε μια υπέροχη δεύτερη θέση και φεύγει από το Portimao ως δεύτερος στη βαθμολογία αλλά και "διψασμένος" για την νίκη στους επόμενους αγώνες.

"Αυτό είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα και είμαι εξαιρετικά περήφανος για τη δουλειά που κάνει η Aprilia", ανέφερε ο Viñales. "H μοτοσυκλέτα μας είναι πραγματικά ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική. Αλλά ο στόχος μας είναι να μείνουμε μπροστά, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο, με πολύ κόπο, για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο".


Ο Viñales πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε την Κυριακή, στοχεύοντας να γράψει ιστορία ως ο πρώτος αναβάτης που κερδίζει με 3 διαφορετικούς κατασκευαστές (έχει κερδίσει ήδη με τη Yamaha και τη Suzuki), όμως ο Bagnaia είχε μια απάντηση για κάθε κίνηση του Ισπανού.

 "Στον αγώνα προσπάθησα να μείνω σταθερά κοντά στο Pecco, ακόμα και όταν έκανα λίγο πίσω για να αφήσω τα ελαστικά μου να κρυώσουν και μετά να κλείσω ξανά τη διαφορά". 


"Προσπάθησα να κρατήσω την πίεση πάνω του μέχρι το τέλος και τερματίσαμε πολύ κοντά, αλλά δεν έκανε λάθη και δεν μου έδινε  οποιαδήποτε πραγματικά ανοίγματα για προσπέραση. Τώρα θα πάμε στην Αργεντινή με πολλή αυτοπεποίθηση".

Επόμενο άρθρο »

Ήταν δίκαιη η τιμωρία του Marc Marquez;

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει τον αγώνα της Αργεντινής ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα