• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 με περισσότερα από 30 μοντέλα
Και πρώτες παρουσιάσεις
Νέα Αγοράς 24/03/2023 - 00:51

Η Yamaha θα συμμετάσχει στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο που θα περιλαμβάνει περισότερα απο 30 μοντέλα.

Ανάμεσα στα νέα της μοντέλα της Yamaha θα ειναι η νέα TRACER 9 GT+, τα νέα sport scooter XMAX 125 και XMAX 300, η αγωνιστική έκδοση της Ténéré 700 World Raid Team (factory unit), και η νέα R1M.

Επίσης θα γίνει η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του concept ηλεκτρικού scooter EO1 και του μοναδικού τετράτροχου Wolverine®RMAX™2 1000.


Η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Η Yamaha, του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα συμμετάσχει περήφανα στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο και τα νέα της μοντέλα που θα κλέψουν την παράσταση.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθεί, μετά από απουσία 4 ετών, στις 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου. Από την έκθεση – θεσμό, δεν θα μπορούσε να λείπει η Yamaha, παρουσιάζοντας περισσότερα από 30 μοντέλα της γκάμας της, μεταξύ των οποίων και κάποια που θα γνωρίσει για πρώτη φορά το Ελληνικό κοινό.

Concept scooter EO1
Concept scooter EO1

Μέσα από μια παρουσία που θα κλέψει την παράσταση, θα παρουσιαστούν -μεταξύ άλλων- η νέα Yamaha TRACER 9 GT+, τα νέα sport scooter XMAX 125 και XMAX 300, η αγωνιστική έκδοση Ténéré 700 World Raid Team (factory unit), το concept ηλεκτρικό scooter EO1 στην πρώτη του παρουσίαση στην Ελλάδα, η ολοκαίνουρια R1M για τους λάτρεις της ταχύτητας και, τέλος, το μοναδικό Wolverine®RMAX™2 1000. Αντιλαμβανόμενοι επίσης τον παλμό της ελληνικής αγοράς, θα παρουσιαστούν δυο, περιορισμένου αριθμού, νέες προτάσεις.

Επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τα τρία νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha: CROSSCORE RC, MORO 07 και WABASH RT.

Wolverine®RMAX™2 1000
Wolverine®RMAX™2 1000

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Yamaha και μάθετε για τις μοναδικές προσφορές που θα παρουσιαστούν στην έκθεση!

Ακολουθήστε την Yamaha στα Social Media για να πάρετε μια γεύση από την παρουσία της στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Τριήμερο στην COSMOTE TV με την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Όλα τα νέα μοντέλα της Ducati στην ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα