• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της LCR Honda
Για το 2023
Νέα 07/03/2023 - 14:50

H LCR Honda παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες της και τους αναβάτες της για τη σεζόν του 2023. Όπως και παλιότερα, η παρουσίαση είχε δύο σκέλη, με τον Alex Rins και το σκέλος της Castrol LCR να παρουσιάζοναι πρώτα και να ακολουθεί ο Takaaki Nakagami και η Idemitsu LCR. 

Ο Rins φτάνει στην ομάδα του Lucio Cecchinello φρέσκος από τις νίκες σε δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες της τελευταίας σεζόν της Suzuki στα MotoGP.


Τα νέα χρώματα του Ισπανού για το 2023 αποκαλύφθηκαν σε ένα διαδικτυακό βίντεο παρουσίασης βασισμένο στη «δύναμη των ονείρων», όπου ένας κοιμισμένος Rins υπέστη τον «εφιάλτη» της παράδοσης ενός σωρού από κούτες από τον διευθυντή της ομάδας Lucio Cecchinello, μεταμφιεσμένο, και στη συνέχεια έπρεπε να προσπαθήσει να συναρμολογήσει γρήγορα την δική του RCV, πριν τον ξυπνήσει ένα τηλεφώνημα από τον Cecchinello για να έρθει να δει τη νέα του μοτοσυκλέτα.

"Το όνειρό μου είναι να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής", είπε ο Rins. "Αυτή είναι η έβδομη σεζόν μου στα MotoGP. Κάθε χρόνο μαθαίνω κάτι νέο... Θα ξεκινήσω το 2023 με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα".

Η LCR είναι η μόνη τρέχουσα ομάδα που έχει «μοιρασμένο» παιχνίδι με τον ομόσταυλο του Rins, Takaaki Nakagami,  να τρέχει με μια μοτοσυκλέτα στα χρώματα της Idemitsu. 

Ο Nakagami έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του στα MotoGP με την LCR Honda και, όπως και για τον Alex Rins, τα νέα χρώματα της μοτοσυκλέτας του Ιάπωνα παρουσιάστηκαν με τη μορφή ενός μικρού βίντεο με επίκεντρο τη «δύναμη των ονείρων».

Ο Nakagami ονειρευόταν ότι είχε γυρίσει τον χρόνο πίσω στο 1953 και ότι η παρουσίαση της «νέας μοτοσυκλέτας» του ήταν στην πραγματικότητα ένα Honda Cub! Στη συνέχεια "ξύπνησε" και αποκαλύφθηκε η πραγματική του μοτοσυκλέτα των MotoGP.

"Το πρώτο μου «αγωνιστικό όνειρο» ήταν όταν επισκέφτηκα το Ιαπωνικό Grand Prix όταν ήμουν εννέα ετών και συνάντησα το είδωλό μου, Daijiro Kato", είπε ο Nakagami. "Μετά από αυτό, συνειδητοποίησα ότι μια μέρα ήθελα να γίνω σαν αυτόν. Είναι το μεγαλύτερο είδωλό μου ακόμα και τώρα".

Επόμενο άρθρο »

Marini: Είμαι εντάξει με το μειονέκτημα βάρους μου

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Μετά τους πρώτους γύρους είπα «Έκανα τεράστιο λάθος!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα