• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Domenicali: Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τον Rossi
Και αυτό ήταν κακό για την εικόνα μας
Νέα 29/11/2022 - 13:03

Τώρα που στη Ducati όλα πάνε καλά, ίσως είναι εύκολο να ξεχάσουμε την κατάσταση που βρισκόταν ο κατασκευαστής από το Borgo Panigale μόλις πριν από μια δεκαετία. Η περίοδος κατά την οποία διασταυρώθηκαν τα μονοπάτια των κόκκινων και του Rossi και, όπως μας διδάσκει η ιστορία, αυτό δεν τελείωσε καθόλου καλά.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ήταν ένας μαθητής του Valentino, ο Pecco Bagnaia, ο οποίος πέτυχε εκεί που ο δάσκαλος είχε αποτύχει και τώρα είναι η ώρα της γιορτής για την Ducati. Το ραντεβού θα είναι στην Piazza Maggiore της Μπολόνια στις 15 Δεκεμβρίου, όταν θα γιορταστεί το Πρωτάθλημα των MotoGP και το Πρωτάθλημα των Superbikes.

Ωστόσο, κατά την παρουσίαση της εκδήλωσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Ducati, Claudio Domenicali, δεν ξέχασε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η εταιρεία του, ξεκινώντας από αυτά τα δύο χρόνια με τον Doctor.

"Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τον Valentino και δεχτήκαμε τις συνέπειες" - παραδέχτηκε, όπως αναφέρει η La Repubblica - "Όταν παίρνεις τον πιο διάσημο αναβάτη στην Ιταλία, με 9 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, και δεν μπορείς να κερδίσεις, έχεις επίσης ζημιά στην εικόνα σου. Έγινα Διευθύνων Σύμβουλος το 2013, όταν μόλις είχε φύγει, και έπρεπε να μαζέψω τα κομμάτια. Σε εκείνο το σημείο δεν μπορείς παρά να επιστρέψεις στη δουλειά και να ξαναρχίσεις".

Κάτι που έκαναν στο Borgo Panigale, ξαναχτίζοντας από τα ερείπια, ας πούμε. Ήταν ένα μακρύ και δύσκολο έργο, το οποίο ωστόσο απέδωσε.

"Για δύο χρόνια δουλέψαμε σκληρά για να κάνουμε αλλαγές, αν δεν κάνεις έρευνα με έναν τακτικό τρόπο αλλά έχεις προβλήματα, χάνεις τη διαύγεια" σχολίασε για εκείνα τα χρόνια.

Επόμενο άρθρο »

Pol Epsargaro: Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα της καριέρας μου

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner χειριζόταν καλύτερα την μοτοσυκλέτα από τα ηλεκτρονικά της εποχής του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα