• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo Baldassarri και Elia Bartolini κερδίζουν τα "100 Χιλιόμετρα των Πρωταθλητών"
Rossi - Marini στην δεύτερη θέση
Νέα 28/11/2022 - 12:44

Τον καθιερωμένο αγώνα «100km of Champions», ο οποίος ξεκίνησε με καθυστέρηση, στο ράντσο του Valentino Rossi κέρδισαν οι Elia Bartolini και Lorenzo Baldassarri.

Μετά τη νίκη του Luca Marini στον ατομικό αγώνα «Americana» το βράδυ της Παρασκευής, ο κύριος αγώνας 100 χιλιομέτρων, όπου οι αναβάτες αγωνίζονται σε ζευγάρια πάνω από 50 γύρους στην προπονητική εγκατάσταση VR46 στην Tavullia, αναβλήθηκε από το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας.

Η Κυριακή ξημέρωσε πιο ηλιόλουστη και ο αγώνας των 100 χιλιομέτρων σύντομα μετατράπηκε σε μονομαχία μεταξύ της ομάδας του Marini και του μεγαλύτερου αδερφού Rossi, των υπερασπιστών του τίτλου, και του ζευγαριού του rookie της Moto3, Elia Bartolini, με τον δεύτερο της βαθμολογίας της World Supersport, Lorenzo Baldassarri.

Η μάχη έφτασε στον τελευταίο γύρο, αλλά ήταν οι Bartolini και Baldassarri που επικράτησαν τελικά. Το βάθρο για την όγδοη "σεζόν" του διαγωνισμού συμπλήρωσαν ο Celestino Vietti και ο ομόσταυλός του στην Moto2, Nicolo Antonelli.

"Ξέραμε ότι ο Elia και ο Balda ήταν πολύ γρήγοροι και παλέψαμε από την αρχή του αγώνα", είπε ο Rossi. "Ωστόσο, τερματίσαμε δεύτεροι. Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και ο αγώνας γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός κάθε χρόνο. Ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η σεζόν".

Ο Marini ήταν ένας από τους οκτώ αναβάτες στην σχάρα εκκίνησης των MotoGP του 2023 που συμμετείχαν στη διοργάνωση, μαζί με τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Francesco Bagnaia, τον Franco Morbidelli, τον Marco Bezzecchi, τον Alex Rins, τον Jorge Martin, τον Fabio Di Giannantonio και τον Augusto Fernandez.

Εκτός από τον Rossi, από πρώην αναβάτες των MotoGP ήταν εκεί οι Andrea Dovizioso, Danilo Petrucci και Tito Rabat.

Επόμενο άρθρο »

O Stoner χειριζόταν καλύτερα την μοτοσυκλέτα από τα ηλεκτρονικά της εποχής του

« Προηγούμενο άρθρο

Antonio Lima (SBK): Με καλή θέληση μπορούμε να ξαναφέρουμε τα MotoGP στο Estoril

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα