• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto2 ΕΔ1 & ΕΔ2
Με διαφορά σχεδόν 4 δέκατα ο Jake Dixon
Νέα 14/10/2022 - 09:43

Ήταν ένα δυναμικό απόγευμα Παρασκευής για τον JakeDixon καθώς τελείωσε τη μέρα 0,382 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Fermin Aldeguer στην πρώτη μέρα δοκιμών στο Grand Prix της Αυστραλίας. Ο Alonso Lopez έβαλε και τις δύο Boscoscuro στην πρώτη τριάδα, αλλά δεν ήταν μια καλή μέρα έναρξης για τον Ai Ogura, καθώς ο Ιάπωνας αναβάτης τερμάτισε στην 17η θέση και είναι προς το παρόν εκτός των θέσεων που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2.

Με τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της στα τελευταία στάδια των ΕΔ1 αλλά παραμένει μακριά το απόγευμα, οι αναβάτες της Moto2 ξεκίνησαν αμέσως τις επιθέσεις στις ΕΔ2 και είδαμε κάποιες πρώτες αλλαγές στα φύλλα χρόνου. Ο Lopez ήταν ο πιο γρήγορος αναβάτης στις πρώτες εξόδους, με το 1:34.324 του να τον φέρνει στην πρώτη θέση με πάνω από δύο δέκατα διαφορά από τον Sam Lowes, με τον ταχύτερο των ΕΔ1, Augusto Fernandez, να είναι τρίτος παρά τη βελτίωση του χρόνου του.

Ο αντίπαλος του Fernandez για το Πρωτάθλημα, Ai Ogura, ήταν 11oς, προχωρώντας στα τελευταία στάδια των ΕΔ2, αλλά μόλις 7 δέκατα πίσω από τον χρόνο του Lopez. Στη συνέχεια ήρθαν τα τελευταία 10 λεπτά και οι χρόνοι άρχισαν να πέφτουν γρήγορα. Ο Lopez έκανε 1:34.276, πριν ο Dixon βυθιστεί στο 1:33 για να τον ξεπεράσει κατά τρία δέκατα.

Στη συνέχεια, ο Dixon βελτιώθηκε ξανά για να φτάσει στο 1:33.767 και με τέσσερα λεπτά να απομένουν, ο Βρετανός ήταν 0,509 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από οποιονδήποτε άλλο. Στη συνέχεια, ο Aldeguer μείωσε αυτή τη διαφορά στα 0,422 δευτερόλεπτα, καθώς ο Ogura ωθήθηκε εκτός της πρώτης δεκατετράδας.
Ο Joe Roberts ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Sam Lowes, με τον Aron Canet να παίρνει την έκτη θέση. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Augusto Fernandez, Filip Salac, Somkiat Chantra (μια πτώση του οποίου τον έστειλε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο) και Albert Arenas.

Επόμενο άρθρο »

Τέσσερα πρωταθλήματα για την Yamaha στο Πρωτάθλημα MX

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα