• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ιστορίες Ραλλύ Ακρόπολις
4auto 27/07/2022 - 11:40

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις τιμά το παρελθόν και συστήνει το παρόν του, μέσα από μια σειρά podcast που φέρνουν στην επιφάνεια άγνωστες έως σήμερα πτυχές του αγώνα αλλά και αναδεικνύουν τη σύγχρονη πορεία του.

Ποιος ιδανικότερος να περιγράψει την εξέλιξη του Ράλλυ Ακρόπολις στα εξήντα εννιά χρόνια της ιστορίας του, από ανθρώπους που έζησαν ή ζουν τα γεγονότα που έχουν συνθέσει αυτήν την τόσο ιδιαίτερη εικόνα του;

Με την υποστήριξη της Betsson, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μπαίνει στο στούντιο του pod.gr, της πρώτης εταιρείας παραγωγής ελληνικών podcast και με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη… στα πηδάλια, «οδηγεί» τους καλεσμένους του σε ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον αγώνα.

Η σειρά «Ιστορίες Ράλλυ Ακρόπολις» αποτελείται από επτά επεισόδια που θα βγαίνουν διαδοχικά στον «αέρα» του pod.gr, αρχίζοντας από το παρόν, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να συναντά κάπου… στη μέση τη σύγχρονη οπτική γύρω από τον αγώνα -και όχι μόνον-, όπως αυτή διατυπώνεται από τους Μιχάλη, Δημήτρη και Αλέξη Τσιντσίνη, τα αδέρφια «youtubers» με την ονομασία «TechItSerious».

Για «Ιστορίες» βγαλμένες από το παρελθόν, το λόγο παίρνουν άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομά τους με άλλες εποχές του αγώνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τον έχουν αφήσει πια πίσω τους. Ο κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος, τέως πρόεδρος της ΕΛΠΑ και στέλεχος του Ράλλυ Ακρόπολις από πολλά πόστα, αναπολεί τα χρόνια της αθωότητας, την ώρα που οι Ιαβέρης και Στρατισίνο θυμούνται πώς είναι να κοιτάζεις κατάματα τους εργοστασιακούς οδηγούς. Κώστας Στεφανής και ΕΛ-ΕΜ δίνουν με το δικό τους τόνο φως στις ιστορίες προηγούμενων ετών, με ροή γρήγορη, ανάλογη των αμέτρητων πλοηγήσεων που έχει καθένας τους στο ενεργητικό του ως συνοδηγός κορυφαίων οδηγών.

Η σειρά «Ιστορίες Ράλλυ Ακρόπολις» θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με καλεσμένους οδηγούς από τη νεότερη γενιά και τη δική τους οπτική γύρω από τη σύγχρονη μορφή του σπορ.

Έως τότε, με αφετηρία την 26 Ιουλίου, συντονιστείτε κάθε νέα Παρασκευή στο pod.gr για ακόμα μια «Ιστορία Ράλλυ Ακρόπολις».

Για να ακούσετε το πρώτο επεισόδιο με καλεσμένο τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τους TechItSerious, Μιχάλη, και Αλέξη Τσιντσίνη, πατήστε εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Η ανεκτίμητη αξία της γοητείας

« Προηγούμενο άρθρο

50 Χρόνια Honda CIVIC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα