• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επετειακή BMW M1000RR 50 Years M
Για τα 50 χρόνια της σειράς M
Νέα Αγοράς 22/05/2022 - 22:36

Η BMW γιορτάζει τα 50 χρόνια του αγωνιστικού τμήματος M με μια ειδική έκδοση της superbike M1000RR.

Η νέα επετειακή M1000RR 50 Years M είναι ήδη διαθέσιμη (από το Σάββατο 21 Μαΐου) κατόπιν παραγγελίας και θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Η επετειακή αυτή έκδοση βασίζεται στην κορυφαία έκδοση M της superbike BMW S1000RR άλλα είναι διαθέσιμη σε ένα νέο ειδικό χρωματικό συνδυασμό «Sao Paulo Yellow» στον ίδιο χρωματισμό της αντίστοιχης επετειακής έκδοσης της M4.

Επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται το αγωνιστικό πακέτο της M, που έχει μια σειρά από καλούδια, όπως ελαφρύτερο κατά 220 γραμ. αλουμινένιο ψαλίδι, αρκετά κομμάτια από ανθρακονήματα, αλυσίδα μεγάλης αντοχής M και κωδικό ξεκλείδωματος της ενσωματωμένης μονάδας δεδομένων GPS.

H απόδοσή της M1000RR σε σχέση με αυτή της στάνταρ S1000RR είναι αυξημένη κατά 5 ίππους και φθάνει τους 212 ίππους, ενώ είναι εξοπλισμένη με αεροδυναμικά φτερά, έχει τροποποιημένη γεωμετρία και φοράει τις χειροκίνητα ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Marzocchi, και ελαστικά Dunlop SportSmart TT.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οτιδήποτε δεν έδινε πλεονέκτημα στους αγώνες αφαιρέθηκε από την M που αποτελεί την βάση για την εργοστασιακή αγωνιστική μοτοσυκλέτα της BMW για το World Superbike.

Επόμενο άρθρο »

URBAN MOBILITY 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Μοτοσυνάντηση στο Δάσος της Σκαφιδιάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα