• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lewis Hamilton brand ambassador της LG Signature
4auto 11/11/2020 - 12:00

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula Lewis Hamilton είναι ονέος brand ambassador της LG Signature

Η θρυλική προσωπικότητα του Hamilton αντιπροσωπεύει την τεχνολογία και την αφοσίωση στην ποιότητα, στοιχεία που αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας των προηγμένων οικιακών λύσεων της LG Signature

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula One™ Lewis Hamilton θα είναι ο διεθνής ambassador της LG SIGNATURE, του κορυφαίου brandοικιακών λύσεων της εταιρείας. Ο Hamilton αρχικά θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα καμπάνια αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία του brand, "Η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία". 

Στη νέα καμπάνια, ο Hamilton θα μοιραστεί με το κοινό τις σκέψεις του σχετικά με τον μοντέρνο, εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής, τι τον παρακινεί για να είναι ο καλύτερος στον τομέα του και πώς η LG SIGNATURE αντιπροσωπεύει τον τρόπο ζωής του. Η συγκεκριμένη συνεργασία γιορτάζει την κομψότητα και τη χαρά του να ζεις μια καλή ζωή, με τον Hamiltonκαι την LG SIGNATURE να δείχνουν ότι το να βρίσκεσαι στην κορυφή απαιτεί σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Ως άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ιδιαίτερη αδυναμία στην λεπτομέρεια και τον σχεδιασμό, ο Hamilton είναι η επιτομή της ικανότητας, του στυλ και της ακρίβειας. Ο ρόλος του ως LG SIGNATURE Performance Endorser θα αναδείξει την άψογη απόδοση των κορυφαίων lifestyle λύσεων του brand. 

«Η LG SIGNATURE αποτελεί ένα brand που προσπαθεί να είναι το καλύτερο σε ό,τι κάνει και αυτό είναι που με έκανε να το ξεχωρίσω εξ αρχής», δήλωσε ο Hamilton. «Οι υπερσύγχρονες λύσεις διαβίωσης συνδυάζουν απρόσκοπτα τις τελευταίες τεχνολογίες και τον εξαιρετικό σχεδιασμό για να επιτύχουν μέγιστη αποτελεσματικότητα, κατακτώντας την πρώτη θέση».

«Αναζητώντας την τελειότητα σε όλους τους τομείς, ο Lewis Hamilton είναι η προσωποποίηση του LG SIGNATURE», δήλωσε ο Kim Jin-hong, επικεφαλής του Global Marketing Center της LG. «Με επιρροή τόσο στον αθλητισμό όσο και στη μόδα, ο Lewis αντιπροσωπεύει μια φιλόδοξη προσωπικότητα που συνδέεται άμεσα με την τέχνη και την τεχνολογία. Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί του».

Επόμενο άρθρο »

PEUGEOT 405 Turbo 16: ΤΟ sport sedan της δεκαετίας του ‘90!

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο Ford Puma ST των 200 ίππων είναι τώρα διαθέσιμο

Χορηγοί