• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - GP Ουγγαρίας (Balaton Park)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EXTREME TRACKDAYS ΜΕΓΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/10
Νέα Αγοράς 19/10/2018 - 10:13

Ύστερά από την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Legends Trackdays η EXTREMETRACKDAYSεπανέρχεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων διοργανώνοντας ημερίδα ελευθέρων δοκιμών για αναβάτες κάθε επιπέδου την Τέταρτη 24 Οκτωβρίου.

 

Ωράριο: 10:00-18:00

Γραμματειακός - Τεχνικός έλεγχος: 9:00-17:00

Τρεις κατηγορίες: Αρχάριοι-Ενδιάμεσοι-Προχωρημένοι

 

Η διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα θα είναι 20 λεπτά ανά ώρα. 

Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα συνολικά 8 φορές. 

 

 

 Σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίωνστην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν δύο πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας στην πίστα αλλά και βασικών αρχών οδήγησης. 

 

Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων θα είναι υποχρεωτικός. 

 

 Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη

 

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα. 

 

Θα υπάρξει πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προπαραγγείλουν τις φωτογραφίες τους.

 

 Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε email στο sotzaf@techlink.grή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την διεύθυνση http://extremetrackdays.gr/app/και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού. 

 

Επόμενο άρθρο »

Ολοήμερο Extreme Trackdays στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

H eXTra products στο Dirt Fest on Tour

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ