«Ακολουθεί περίοδος σκέψης. Μην περιμένετε ανακοινώσεις πριν το Σεπτέμβριο». Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο εκπρόσωπος του Jorge Lorenzo, Marcos Hirsch μιλώντας σε Ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.
Η γενική αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο νεαρός αναβάτης θα υπογράψει τελικά την επέκταση της συνεργασίας του με την εργοστασιακή ομάδα της Υamaha αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
«Η συνάντηση που είχαμε με τον Masao Furusawa (επικεφαλής της Yamaha) μας άφησε πολύ ικανοποιημένους. Μας κατέθεσαν την πρότασή τους για να συνεχίσουμε μαζί τους. Ανέκαθεν λέγαμε ότι η φυσιολογική εξέλιξη και η λογική απόφαση είναι να μείνουμε στη Yamaha», είπε χαρακτηριστικά ο Hirsch που φρόντισε όμως να ξεκαθαρίσει πως θα γίνουν συναντήσεις και με άλλα δύο εργοστάσια τα οποία απέφυγε να κατονομάσει (το ένα είναι σίγουρα η Honda, το άλλο πιθανότατα η Suzuki).
«Η αγορά είναι ανοιχτή ακόμα και με σεβασμό προς τα άλλα δύο εργοστάσια που έχουν ζητήσει να μας συναντήσουν, θα ακούσουμε τις προτάσεις που έχουν να μας κάνουν. Έχουμε στα χέρια μας την πρόταση της Yamaha, θα ακούσουμε και τις άλλες προτάσεις και μετά θα ακολουθήσει μια περίοδο σκέψης», δήλωσε.
Κλείνοντας ξεκαθάρισε πως το θέμα θα κλείσει μέσα στο Σεπτέμβριο: «Να είστε βέβαιοι ότι στο Brno δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη. Όταν υπάρξει τελική απόφαση και συμφωνία τότε θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση. Ο Jorge θα σκεφτεί τις προτάσεις και μέχρι το Σεπτέμβριο δεν θα υπάρξουν εξελίξεις».

Το Σεπτέμβριο θα κλείσει το θέμα LORENZO
«Η λογική απόφαση είναι να μείνουμε στη Yamaha», λέει ο εκπρόσωπος του Ισπανού, Marcos Hirsch...
Νέα 08/08/2009 - 11:22
Επόμενο άρθρο »
SUPERSPORT FANS CLUB - 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 - TRACK DAY
« Προηγούμενο άρθρο
EDWARDS: Απίθανη η μετάβασή του στην Aprilia.
Σχετικά άρθρα
Πρωτοσέλιδο
Video από το motograndprix.gr
Βαθμολογία Οδηγών
| No | Αναβάτης | Χώρα | Βαθμοί |
| 1 | Marco BEZZECCHI | ITA | 142 |
| 2 | Jorge MARTIN | SPA | 127 |
| 3 | Fabio DI GIANNANTONIO | ITA | 116 |
| 4 | Pedro ACOSTA | SPA | 92 |
| 5 | Ai OGURA | JPN | 77 |
| 6 | Raul FERNANDEZ | SPA | 68 |
| 7 | Alex MARQUEZ | SPA | 67 |
| 8 | Francesco BAGNAIA | ITA | 63 |
| 9 | Marc MARQUEZ | SPA | 57 |
| 10 | Fermin ALDEGUER | SPA | 47 |
Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία
| No | Αναβάτης | Χώρα | Βαθμοί |
| 1 | Manuel GONZALEZ | SPA | 104.5 |
| 2 | Izan GUEVARA | SPA | 86 |
| 3 | Celestino VIETTI | ITA | 73 |
| 4 | Senna AGIUS | AUS | 65 |
| 5 | David ALONSO | COL | 58 |
| 6 | Ivan ORTOLA | SPA | 52.5 |
| 7 | Daniel HOLGADO | SPA | 49 |
| 8 | Daniel MUÑOZ | SPA | 41 |
| 9 | Alonso LOPEZ | SPA | 39.5 |
| 10 | Alex ESCRIG | SPA | 30 |
Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία
| No | Αναβάτης | Χώρα | Βαθμοί |
| 1 | Maximo QUILES | SPA | 140 |
| 2 | Adrian FERNANDEZ | SPA | 76 |
| 3 | Alvaro CARPE | SPA | 73 |
| 4 | Marco MORELLI | ARG | 58 |
| 5 | Veda PRATAMA | INA | 58 |
| 6 | Valentin PERRONE | ARG | 56 |
| 7 | David ALMANSA | SPA | 52 |
| 8 | Guido PINI | ITA | 46 |
| 9 | Brian URIARTE | SPA | 42 |
| 10 | David MUÑOZ | SPA | 38 |
Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία








.png)


