• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Έξτρα αυτοπεποίθηση!
Για τον Sykes ενόψει της Aragon!
Νέα 30/03/2016 - 10:01

Η νίκη του στον προηγούμενο Γύρο της Ταϊλάνδης, γεμίζει με έξτρα αυτοπεποίθηση τον Tom Sykes, ενόψει του επόμενου Γύρου στην Aragon.

 

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο ο Βρετανός αναβάτης της Kawasaki βρίθει εμπιστοσύνης, καθώς απέδειξε ότι μπορεί και προσαρμόζεται μέσα στον αγώνα!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013, Tom Sykes, κατάφερε να επικρατήσει μιας δυνατής μάχης με τον Jonathan Rea στο δεύτερο σκέλος της Ταϊλάνδης.

 

Αν και παραμένει 29 βαθμούς πίσω από τον Jonathan Rea στη βαθμολογία, ο Sykes δηλώνει ενθουσιασμένος ενόψει της Aragon και όχι αναίτια!

 

«Μετά από δυο θετικούς Γύρους σε Αυστραλία και Ταϊλάνδη - όπου το 2015 δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί - είμαι ενθουσιασμένος που πάμε στην Ισπανία».

 

«Θεωρητικά θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στην Aragon, διότι έχουμε κάνει πολλά τεστ εκεί κι έχουμε καλά αποτελέσματα στο παρελθόν».

 

«Η κατάστασή μου και το set-up της Ninja ZX-10R με γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την Παρασκευή».

 

«Το καλύτερο πράγμα στη νίκη μας στην Ταϊλάνδη, ήταν ότι μπορέσαμε και προσαρμοστήκαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα».

 

«Το να αλλάζω το στυλ μου και να κερδίζω είναι πολύ ικανοποιητικό. Μου έδωσε έξτρα αυτοπεποίθηση και το πλάνο είναι να χτίσουμε σ’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ερωτηματικό μέχρι την Παρασκευή

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Είναι ακόμα μεγάλη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ