Μόλις τρεις είναι οι αναβάτες που έχουν καταφέρει να κατεβάσουν λίγο τους χρόνους τους σε σχέση με νωρίτερα.
Η δεύτερη ημέρα των δοκιμών πλησιάζει προς το τέλος της, καθώς απομένει μόλις μια ώρα.
Καιρού επιτρέποντος μπορεί να δούμε καλύτερους χρόνους στη συνέχεια, με δεδομένο ότι θα έχει πέσει και η θερμοκρασία στην Sepang.
Ο Danilo Petrucci κρατάει την πρώτη θέση με διαφορά τριών δεκάτων από τον εντυπωσιακό Hector Barbera που έχει ψηλά την GP14,2.
Στην τρίτη θέση παραμένει ο Jorge Lorenzo, ο οποίος κατάφερε να κατεβάσει δυο δέκατα τον προηγούμενο χρόνο του.
Οι άλλοι δυο που βελτιώθηκαν ήταν ο Bradley Smith (πάνω από τρία δέκατα) και ο δοκιμαστής της Yamaha, Katsuyuki Nakasuga (19χιλ.).
Το τεστ ολοκληρώνεται στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Αύριο είναι η τελευταία ημέρα δοκιμών και στη συνέχεια η Sepang θα ασφαλτοστρωθεί.