Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της επέμβασης στο σκαφοειδές του δεξιού χεριού του Marco Simoncelli εμφανίστηκε ο Dr. Claudio Costa ο οποίος δίνει πολλές πιθανότητες στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των 250cc να τρέξει στο Κατάρ.
H έπεμβαση έγινε το πρωί της Τρίτης σε νοσκομείο του San Marino και μετά το πέρας αυτής ο επικεφαλής της Clinica Mobile δήλωσε: «Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά, τοποθετήσαμε μια βίδα με το κατάλληλο εργαλείο και όλα πήγαν καλά. Αύριο το πρωί θα αναχωρήσουμε μαζί για το Κατάρ. Στόχος είναι να τρέξει στον αγώνα, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί είμαστε σίγουροι ότι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Μotegi».
Αν καταφέρει μέσα σε τόσο μικρό διάστημα από τον τραυματισμό του σε ένα τόσο δύσκολο σημείο, να πάρει μέρος σε αγώνα, τότε θα μιλάμε για ιατρικό θαύμα.
«Μόνο ο Marco θα μπορέσει να πει αν θα τα καταφέρει. Είναι πολύ πιθανό να μην πάρει μέρος στις δοκιμές της Παρασκευής για ένα έχει μια μέρα επιπλέον για να ξεκουράσει το χέρι του», είπε ο Dr. Costa.
Το σκαφοειδές είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο το οποίο απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Θυμίζουμε ότι πρόβλημα με το σκαφοειδές του αριστερού του καρπού αντιμετωπίζει ο Casey Stoner, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει υποβληθεί εδώ και καιρό σε εγχείρηση ακόμα δεν έχει καταφέρει να συνέλθει. «Ο λόγος είναι ότι ο Stoner είχε ένα παλιό κάταγμα στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ στην περίπτωση του Simoncelli μιλάμε για ένα 'φρέσκο' κάταγμα. Ο Casey είχε ήδη πολλά προβλήματα εξαιτίας του παλιού κατάγματος και το σκαφοειδές έπρεπε να ανοιχθεί και πάλι. Ο Marco βρίσκεται σε πολύ διαφορετική κατάσταση, καλύτερη».

«Πετυχημένη η επέμβαση, μπορεί να προλάβει τον αγώνα»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Dr. Claudio Costa μετά την πετυχημένη επέμβαση στο χέρι του SuperSic...
Νέα 07/04/2009 - 10:59
Επόμενο άρθρο »
Θα τρέξει στο Κατάρ ο Pedrosa!
« Προηγούμενο άρθρο
«Θα κάνω τα πάντα για να τρέξω»
Σχετικά άρθρα
Πρωτοσέλιδο
-
Ο Bezzecchi κατακτά την κορυφή στην πίστα COTA με εντυπωσιακή νίκη στο MotoGP -
Circuit of the Americas: Moto2 Αγώνας -
WorldSBK: Κυριαρχικό Σαββατοκύριακο για την Ducati και τον Bulega -
Ο Γιάννης Περιστεράς με τεχνικά προβλήματα στα WorldSPB 2026 στο Portimao -
Η Honda επεκτείνει το σύστημα E-Clutch στην Transalp και επαναφέρει την CRF300L Rally για το 2026
Video από το motograndprix.gr
Βαθμολογία Οδηγών
| No | Αναβάτης | Χώρα | Βαθμοί |
| 1 | Marco BEZZECCHI | ITA | 81 |
| 2 | Jorge MARTIN | ITA | 77 |
| 3 | Pedro ACOSTA | SPA | 60 |
| 4 | Fabio DI GIANNANTONIO | ITA | 50 |
| 5 | Marc MARQUEZ | SPA | 45 |
| 6 | Raul FERNANDEZ | SPA | 40 |
| 7 | Ai OGURA | JPN | 37 |
| 8 | Alex MARQUEZ | SPA | 28 |
| 9 | Francesco BAGNAIA | ITA | 25 |
| 10 | Luca MARINI | ITA | 23 |
Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία
| No | Αναβάτης | Χώρα | Βαθμοί |
| 1 | Manuel GONZALEZ | SPA | 39.5 |
| 2 | Izan GUEVARA | SPA | 36 |
| 3 | Daniel HOLGADO | SPA | 33 |
| 4 | Celestino VIETTI | ITA | 32 |
| 5 | Daniel MUÑOZ | SPA | 26 |
| 6 | Senna AGIUS | AUS | 25 |
| 7 | David ALONSO | COL | 24 |
| 8 | Alex ESCRIG | SPA | 23 |
| 9 | Alonso LOPEZ | SPA | 18.5 |
| 10 | Ivan ORTOLA | SPA | 17.5 |
Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία
| No | Αναβάτης | Χώρα | Βαθμοί |
| 1 | Maximo QUILES | SPA | 65 |
| 2 | Alvaro CARPE | SPA | 42 |
| 3 | Valentin PERRONE | ARG | 38 |
| 4 | Guido PINI | ITA | 36 |
| 5 | Marco MORELLI | ARG | 32 |
| 6 | Adrian FERNANDEZ | SPA | 29 |
| 7 | Veda PRATAMA | INA | 27 |
| 8 | David ALMANSA | SPA | 25 |
| 9 | Brian URIARTE | SPA | 23 |
| 10 | Rico SALMELA | FIN | 20 |
Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία







.png)
.jpg)
